Golf i Litauen

Upptäck nya banor i vårt grannland i öst, Litauen

Boende och golf håller en riktigt högklass i Litauen att det dessutom är lättillgängligt med direktflyg från Köpenhamn och Stockholm gör Litauen till en utmärkt golfdestination. Ytterligare en fördel är att det är riktigt billigt med shopping och restaurangbesök.

Våra golfresor till Litauen går till V Club strax utanför Vilnius samt till National Resort i västra delen av landet nära staden Klaipeda.

Tips!

  • Upplev mer

    Upptäck lite av vad Litauen kan erbjuda.

  • Tips Golfresa Litauen Klaipedas Gamla stad

    Klaipėda är en fascinerarande stad där det nya och gamla möts i en behaglig harmoni. Den gamla staden har en mångfald av tysk och skandinavisk arkitektur och är en av de vackraste städerna i norra Europa.

  • Tips Golfresa Litauen Bärnsten

    Våra förfäder trodde att bärnsten var ett botemedel för alla sjukdomar, en magisk sten. Bärnstenspärlor bars för att bota halsont, förkylningar, astma, och krämpor i hjärtat. Litauerna trodde att stenarna hjälpte att rensa njursten och var bra för ögonsjukdomar.

Resmål

National Resort
Litauen, Klaipeda

National Resort

National Resort i Litauen är en underbar golf resort belägen 12 km nordost om Klaipedas internationella hamn, omringad av skog och vackra omgivningar. Den välskötta 18-hålsbanan angränsar till ett klubbhus med restaurang, terass och en golfbutik

National Resort
Vilnius Grand Resort
Litauen, Vilnius

Vilnius Grand Resort

Upplev Vilnius Grand Resort en lyxig herrgård som lummigt inbäddad i ett 395 tunnland skogslandskap.

Vilnius Grand Resort

Golf i Litauen

Golf blir allt mer populärt i Litauen och det byggs nya golfbanor av högkvalitet med hjälp av professionella designers. Landskapet i landet är perfekt utformat att golfa på. För flera århundraden sedan har retirerande glaciärer bildat kullar och små sjöar – vilket utnyttjas optimalt till golfbanorna. Det behövs därför inte mycket handarbete för att göra naturen till professionella golfbanor.

Golfguide Litauen
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta