Links

Genuina links upplevelser

Är du nyfiken på Links golf? Har man testat det så är man fast! Vi har ett riktigt stort utbud av de bästa linksbanorna. Från riktiga ikonbanor till okända smultronställen. Och hittar du inte vad du söker på hemsidan så har vi väldigt många fler banor att erbjuda, kontakta oss så skräddarsyr vi din linksresa!

SkottlandSt Andrews Links

Det är en klassiker och förmodligen alla golfares dröm att få spela! Har man inte turen att få spela The Old så är de övriga Links mycket bra!

SkottlandEast Lothian

East Lothian är ett fantastiskt golfområde, 20 minuter från Edinburgh. Här finns riktigt fina, klassiska linksbanor så som North Berwick, Gullane men även legenderna Muirfield, och Musselburgh

SkottlandCarnoustie

Allt andas golfhistoria, här har det spelats golf i över 450 år! Här finns över 30 fantastiska banor inom en 40 minuters bilresa, från mästerskapsbanor längs östkusten till magnifika inlandsbanor som ligger vid foten av Angus Glens. Toppbanorna är den berömda Championship Course på Carnoustie Golf Links, Montrose Medal Golf Course - den femte äldsta i världen, Monifieth's Medal Course grundades 1643 och Panmure.

SkottlandPrestwick

Här i Ayrhire spelades en av världens mest prestigefyllda tävlingar The Open för första gången 1860. Regionen har så många härliga banor att upptäcka. De legendariska golfbanorna ligger som ett pärlband längs med kusten. Områdets toppbanor är Ailsa banan, Royal Troon, Dundonald

Englands Golf Coast Liverpool

15 av de finaste golfbanor och 7 banor bland "Top 100 i Storbritannien & Irland" hittar man i området kring Liverpool. Bland banorna hittar man de klassiska Openbanorna Royal Birkdale, Royal Liverpool och Royal Lytham & St Annes.

IrlandDublin

Med över 400 banor, är det konstigt att Irland är grönt? Banorna är mycket variationsrika, de underbara linksbanorna hittar man längs kusten som The Island, Pormarnock, The European.