Le Robinie

Le Robinie Golf Resort
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål vardag, Le Robinie
3 595
Samma paket som ovan i enkelrum 4 595

4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål vardag, Le Robinie
4 750
Samma paket som ovan i enkelrum 6 050
Golf på Le Robinie, tillägg för spel på helg 200 kr per runda.
Italien har infört en citytax i vissa städer. Den betalas på plats i samband med utchekning och uppgår till ca 3 Euro per person och dag.

Tips, kombinera golfresan med fotboll!

Passa på att se Inter eller Milan Live under din golfresa Vi ordnar dina fotbollsbiljetter för aktuella matcher se footballtravelse


  • Milano centrum 36 km
    Malpensa flygplats 17 km
    Linate flygplats 53 km
    Bergamo Airport 80 km
    Bogogno Golf Club 40 km
  • Le Robinie

Bienvenuti a Milano!

Milano bjuder på så mycket mer än bara golf, det är en pulserande stad som bjuder på fotboll av högsta klass, mode, skönhet och några av Italiens bästa golfbanor.

Le Robinie Golf & Resort

Det här är en trevlig golfresort belägen i en lugn, vacker miljö nära cosmopolen Milano. Destinationen är lättillgängligt från de tre Milano flygplatserna Malpensa, Linate och Bergamo. Le Robinie har dels ett charmigt äldre Golf Hotel som ursrungligen är en gammal bondgård samt det nya Resort hotellet, i golfpaketen är det Golfhotellet som avses.

Rum

Golf hotellet har 114 bekväma rum och lägenheter, alla med en privat trädgård eller terrass, minibar, satellit-TV och luftkonditionering. Det finns internet anlutning med kabel på hotellet.

Restaurang

Här kan man äta gott i någon av Resortens tre restauranger och i det trevliga klubbhuset vid golfbanan kan man reflektera över dagens runda över en god bit mat.
Det finns trevliga sällskapsutrymmen och bar på Robinie. Vill man aktivera sig finns gym, inomhuspool och en ny pich & putt bana med 18 hål och som är upplyst t o m kl 23.00 samt en 18 håls putting green Le RobinieGolf spelar man på Resortens egna bana, eller på Bogogno.

Upplev fotboll Live i Milano!

Italien brinner för fotboll, det är en passion. Milano har två storlag Milan och Inter med i den högsta ligan, Seria A. Vill du uppleva stämningen live kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher vi hjälper till att ordna biljetter.
Golf Club Bogogno

Milano, Golf Club Bogogno

De här två banorna kombinerar teknisk kvalitet, vacker natur och karaktär. " Del Conte" banan är en öppen banan med linkskaraktär. Stora ytor, vattenhinder och en tuff ruff. Den andra banan "Bonora " är en parkbana, den går genom ett kuperat område omgivet av otämjd natur med vattendrag och skogar.

Milano, Le Robinie Golf Club

Det här är en spännande och utmanande golfbana, designad av Jack Nicklaus. Det är en uppvuxen, något kuperad parkbanan av mycket högklass.
Det gäller att planera sina slag väl då det ligger strategiskt utplacerade hinder. Det är rätt enkelt att hitta sina bollar även om man skulle slå lite snett.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta


Milano centrum 36 km
Malpensa flygplats 17 km
Linate flygplats 53 km
Bergamo Airport 80 km
Bogogno Golf Club 40 km