Riviera Golf Resort

Riviera Golf resort

 
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee
inom kort
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee
Italien har infört en citytax i vissa städer. Den betalas på plats i samband med utchekning och uppgår till ca 3 Euro per person och dag.

  • Bologna flygplats 139 km
    Cattolica 7 km
    Rimini 27 km
  • Riviera

Golfresa till Adriatiska havet

Den vackra kurviga Adriatiska kusten sträcker sig från Cervia i norr till Cattolica i söder, via Rimini och fashionabla Riccione. Här finns de välbevarade gamla städer, traditionella restauranger och stillsamma gränder.

Riviera Golf Resort

Riviera Golfresort är belägen i en lugn och avkopplande oas 14 mil från Bologna flygplats. Här är allt samlat, en härlig golfbanan, komplett hälsocenter, restaurang och nöjeslivet på Rivieran ligger nära.

Rum

Riviera Golfresort har 32 sviter som var och en har en unik design och inredning. Hela hotellet är skapade av en ensemble av 14 olika designers. Sviterna är utplacerade runtom den stora resorten. Alla har en härlig uteplats vissa har tom en egen trädgård! i Alla är mycket bra utrustad med plasma-TV, Wi-Fi-anslutning, Sky TV, luftkonditionering, direkttelefon, safe, minibar, roomservice och hårtork.

Restauranger

När magen börjar kurra kan man njuta av en typisk italiensk meny vid Tee Restaurant & Lounge. Här serveras lokalproducerad mat tillagad med omsorg av kunniga Italienska kockar. Här finns typiska rätter från Romagna regionen och den som gillar fisk blir dessutom snart påmind att man har nära till havet. Från maj till september kan du njuta av måltiderna vid poolen, vid alla andra tider på året är matsalen med panoramautsikt öppen. Ofta anordnas temakvällar och vinprovningar med det bästa av det italienska köket. Vid bistrot serveras lättare rätter, perfekt för en lunch efter golfrundan.

Spa & Wellness

Här finns ett komplett hälsocenter med skönhetssalong och massage, inomhuspool med bubbelpool, bastu, turkiskt bad, gym, personlig tränare. Här finns en gigantisk utomhuspool som mäter 82-meter!
Riviera Golf Club

Riviera Golf

Golfbanan slingrar sig längs ett vackert böljande landskap vid Conca floden som sträcker sig upp till Mount Carpegna och San Marino. Riviera Golf öppnade de första 9 hålen för spel spelet 2004, de senare hålen kom till 2010. Det är en variationsrikbana där de äldre hålen som designades av Luigi Rota Caremoli som har en parkkaraktär med uppvuxna träd som omsluter fairways. De senare hålen har mer generösa fairways, öppnare, större greener och fler vattenhinder. Här finns bra träningsområden med putting greener, pitching och chipping område samt stor driving range med belysta utslagsplatser.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Bologna flygplats 139 km
Cattolica 7 km
Rimini 27 km