Golfresa Italien

En golfresa för alla sinnen!

Italien är en golfdestination som har det mesta. Här njuter man av vackra miljöer, upplever en rik kultur och historia och vad vore Italien utan underbara matupplevelser?
Våra golfresor till Italien går till historiska Rom, Meteropolen Milano, vackra Toscana och Bologna med en utstickare till kusten och Rimini.

Upplev mer på din golfresa!

 • image Se Vargarna i Rom

  Rom lockar även med härlig fotboll. Se aktuella matcher på www.footballtravel.se

 • image MAT!

  Italien är ju mat och härliga råvaror. Utanför Bologna finns de godaste Balsam vinägers man kan tänka sig, lagrade på ekfat under många, många år! Rekommenderar en guidad tur för att lära sig lite mer om hur de tillverkas.

 • Kombinera golf och fotbollFotbollsupplevelser på San Siro i Milano

  Känn stämningen i en fullsatt arena när de fotbolltokiga italienarna hejar på sitt lag. För aktuella matecher se www.footballtravel.se

 • image
 • Testa att köra en Ferrari!Bologna

  En upplevelse utöver det vanlig att köra en Ferrari! Vi kan ordna en Ferrari körning. Vid Bologna finns även det mycket populära Ferrari museumet deit bilintresserade vallfärdar.

 • Vin och golfVIN!

  Vad vore en Italien resa utan vin? Det finns ett överflöd av vingårdar och ett enormt utbud av riktigt bra guidade turer

Resmål i Italien

Golf i Italien

Golf i Italien upplever en renässans i sig. Efter en målmedveten satsning att locka nya gäster än de som redan har upptäckt Italien som turistdestination, växer nya fina banor och golfresorts fram. Italien är ju har länge varit ett populärt resmål för maten, historian, arkitekturen, kulturen, stränderna, shopping, fotboll ja och så mycket mer! men som golfdestination är Italien relativt oupptäckt.
Golfguide Italien


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta