Golfresa Italien

En golfresa för alla sinnen!

Italien är en golfdestination som har det mesta. Här njuter man av vackra miljöer, upplever en rik kultur och historia och vad vore Italien utan underbara matupplevelser?
Våra golfresor till Italien går till historiska Rom, Meteropolen Milano, vackra Toscana och Bologna med en utstickare till kusten och Rimini.

Upplev mer på din golfresa!

 • image Se Vargarna i Rom

  Rom lockar även med härlig fotboll. Se aktuella matcher på www.footballtravel.se

 • image MAT!

  Italien är ju mat och härliga råvaror. Utanför Bologna finns de godaste Balsam vinägers man kan tänka sig, lagrade på ekfat under många, många år! Rekommenderar en guidad tur för att lära sig lite mer om hur de tillverkas.

 • Kombinera golf och fotbollFotbollsupplevelser på San Siro i Milano

  Känn stämningen i en fullsatt arena när de fotbolltokiga italienarna hejar på sitt lag. För aktuella matecher se www.footballtravel.se

 • image
 • Testa att köra en Ferrari!Bologna

  En upplevelse utöver det vanlig att köra en Ferrari! Vi kan ordna en Ferrari körning. Vid Bologna finns även det mycket populära Ferrari museumet deit bilintresserade vallfärdar.

 • Vin och golfVIN!

  Vad vore en Italien resa utan vin? Det finns ett överflöd av vingårdar och ett enormt utbud av riktigt bra guidade turer

Resmål Italien

Le Robinie Golf & Resort
Milano

Le Robinie Golf & Resort

Bra belägen golfanläggning en kvart från Malpensas flygplats och centrala Milano inom en halvtimme. Njut av golf, shopping, suveräna fotbollsupplevelser. Le Robine
UNA poggio
Toscana

UNA Poggio dei Medici

En vackert belägen golfanläggning i hjärtat av Toscana i den gröna dalen Mugello nära de mest berömda toskanska städer som Florens, Siena, San Gimignano, Volterra och Lucca. På anläggningen finns en av Italiens bästa banor.
UNA Poggio
Hotel Meteropolitan
Bologna

Hotel Metropolitan

Bologna är huvudstaden i den rika regionen Emilia Romagna bjuder på en välfylld golfresa. Här finns en historia, kultur, konst, mat och vin upplevelser.
Hotel Meteropolitan
Palazzo di Varignana
Bologna

Palazzo di Varignana Resort & SPA

Njut av en golfresa till hjärtat av Emilia Romagna. Här bor du på den vackra resorten med en strålande utsikt över Bologna, Le Fonti banan ligger 7 km härifrån. Palazzo di Varignana Resort & SPA
Riviera Golf Resort
Adriatiska kusten

Riviera Golf Resort

Riviera Golf resort är en härlig golfanläggning vid den Italienska rivieran, 124 mil söder om Bologna flygplats. Här är allt samlat med närhet till rivierans nöjesliv. Riviera Golf resort
Sheraton Parco de Medici
Rom

Sheraton Parco de Medici

En bekväm och modern 27 håls golfanläggning som är suveränt placerad nära flygplats och bara 20 minuters väg till Roms historiska stadskärna. Här kan man njuta av både sköna golfrundor och det enorma utbudet som Rom kan erbjuda!
Parco dei Medici
VillaMercedes
Rom

Villa Mercedes

Inbäddat i grönskande kullar sydost om Rom ligger Frascati som är en härlig by känd för sina vita viner.
Villa Mercedes

Golf i Italien

Golf i Italien upplever en renässans i sig. Efter en målmedveten satsning att locka nya gäster än de som redan har upptäckt Italien som turistdestination, växer nya fina banor och golfresorts fram. Italien är ju har länge varit ett populärt resmål för maten, historian, arkitekturen, kulturen, stränderna, shopping, fotboll ja och så mycket mer! men som golfdestination är Italien relativt oupptäckt.
Golfguide Italien


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta