White Sands

White Sands Hotel 1/7-30/9 1/10-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Portmarnock Links, Malahide, St Annes)
4 450 3 650
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Portmarnock Links, Malahide, St Annes)
5 050 4 095
Tillägg för boende på fre, lör 100 kr per person/natt, spel på helg 100 kr per runda

 • Dublins flygplats 11 km
  Dublin centrum 16 km
  Golf
  Portmarnock GL 0,5 km
  St Annes 11 km
  The Island 16 km
  Malahide GC 2 km
 • Whitesands

Härligt strandläge vid Portmarnock

Bekvämt boende i hjärtat av Portmarnock, med havet som närmaste granne. Här har man nära till Dublin och områdets fina banor.

White Sands

Det här är ett charmigt familjedrivet hotell med ett härligt läge vid den vackra stranden i Portmarnock. Läget gör att det är mycket populärt för bröllop och fester.

Rum

Hotellet har 58 välutrustade rum med härlig utsikt över stranden.

Restaurang

Här äter du gott på hotellets restuarang, Oasis och njuter av utsikten mot havet. Man erbjuder en traditionell irländsk meny i en varm och välkomnande atmosfär.
Här i Portmarnock är det nära till flera golfbanor, The Island, Portmarnock, St Annes.

Portmarnock Golf Links

Det här är en av de bästa linksbanorna på Irland. Den är designad av Bernhard Langer. Som många av de kustnära banor som ligger på den väldränerade sanden är Portmanock Links spelbar året om. Banan ligger fantastiskt vackert inne bland de böljande sandynorna som bildar väggar mellan hålen.
The Island Golf Club

The Island GC

Banan grundades i början av 1890-talet den jämförs med banor som Ballybunion och Murvagh. Havet omger banan på tre sidor, dock ger de stora sandynorna lä för den ständigt närvarande vinden. Dina golffärdigheter testas verkligen när du i vinden spelar in på greenerna, som tronar högt uppe på sanddynorna.
Donabate Golf Club

Donabate

Golfklubben bildades redan 1925. Det är en utmanande 27-håls bana de tre olika slingorsom spelas där hålen blandas med nya och gamla. Det är en uppvuxen parkbana som är relativt flack med många vattenhinder. Man har under de senaste åren byggt om greenerna så att banan ska vara spelbar året om.
Corballis Golf Links

Corballis Golf Links

Golfbanan är belägen på samma halvö som den mer kända banan The Island. Banan är en härlig linksbana. Corballis har par 65, med bl.a 8 utmanande par 3 hål för en riktigt trevlig golfupplevelse!
St Margarets G & CC

St Margaret's G&CC

Det är en prisvärd mästerskapsbana som har varit värd för flera stora tävlingar. Banan har en parkkaraktär med breda fairways och många vattenhinder som kräver ett strategiskt spel. St Margaret´s håller en hög klass med välskötta fairways och greener.
St Annes Golf Club

St Anne´s Golf Club

Klubben bildades 1921. Den ligger belägen i ett naturreservat som skyddas av Unesco på ön Bulls Island precis i utkanten av Dublin. Det är en mycket platt linksbana utan några större sandynor vilket gör att vinden en stor faktor i spelet. Banan är spelbar året om. Här finns ett mycket trevligt klubbhus med fantastisk utsikt över kusten.
Malahide Golf Club

Malahide Golf Club

Golfklubben öppnade 1892. Den är belägenvid kusten vid Malahide. Här finns 27 hål som är designade av Eddie Hackett. Banan är en trevlig kombination av park och links. Varje hål har en egen utmaning. Banan kräver ett strategiskt spel och ett noga genomtänkt val av klubba då det finns många doglegs, strategiskt utplacerade vattenhinder och upphöjda greener.

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND

Dublins flygplats 11 km
Dublin centrum 16 km
Golf
Portmarnock GL 0,5 km
St Annes 11 km
The Island 16 km
Malahide GC 2 km