Roganstown Hotel & Country Club

Roganstown Hotel & Country Club 1/4-30/4
1/10-31/10
1/5-30/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 greenfee (Roganstown och Portmarnock Links)
3 750 3 595
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee (2x Roganstown, 1 x Portmarnock Links)
5 050 4 895
Tillägg för helg, boende 100 kr per person och natt (fre- lör) golfspel på helg från 100 kr /runda, ingår fri shuttelbuss från kl 07.00 - 23.00 som måste förbokas. Det får plats 5 golfare per vända.
Tillval halvpension 300 kr.

 • Dublins flygplats 10,5 km
  Dublin centrum 21 km
  Golf
  Roganstown på anläggningen
  Portmarnock GL 16 km
  St Annes Golf Club 22 km
  The Island 12,5 km
  Malahide GC 14 km
  Donabate 12,5 km
  Corballis 12,5 km
 • Roganstown
  w

Charmig genuin golfresort utanför Dublin

Irland är ett land med vänner som du ännu inte träffat och minnen som väntar på att skapas! Här i Swords väntar en Roganstown Hotel & Country club. Det är en charmig familjedriven golfresort inbäddad i ett rogivande landskap samtidigt nära Dublin.

Roganstown Hotel & Country Club


Anläggningen är beläget i staden Swords på den Irländska landsbygden, endast 20 minuter från den pittoreska kuststaden Malahide. Det är charmig familjedriven golfresort som erbjuder avkoppling i lugn miljö men samtidigt nära till storstadspulsen.

Rum


Hotellet erbjuder lyxiga välutrustade rum som alla har internetuppkoppling, kassaskåp för din laptop, strykjärn och strykbräda, hårtork, TV och te/kaffe faciliteter!

Restauranger

Roganstowns trevliga restaurang McLoughlins erbjuder ett bra utbud av mat och dryck. Här kan man avnjuta en söndagslunch, afternoon tea och en god trerätters middag lagad på lokala råvaror. Baren erbjuder även drinkar och rätter som kan avnjutas i en avkopplande miljö i loungen för medlemmar och boende.

Spa

Ta hand om hela dig vid Sakura Spa på Roganstown Hotel & Country Club. (Sa-Ku-ra betyder "cherry blossom" på japanska) är en holistisk tillflyktsort av lugn för kropp och själ. I Japan är körsbärsblommor är en metafor för livet, omfattas av Yin och Yang - symboler som visar balans och harmoni. Här kan du byta stress med lugn och ro. Det finns en omfattande Spamenyn både för män och kvinnor.
Roganstown Golf & Country Club

Roganstown Golf

Den här mästerskapsbanan är en spännande utmaning för golfare på alla nivåer. Banan är designad av den legendariske irländska golfaren Christy O'Connor Jnr. Det är en parkbanan som ligger bland sjöar och böljande kullar, Broadmeadow floden flyter längs med banan och vatten kommer in i bilden på de flesta hålen.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND

Dublins flygplats 10,5 km
Dublin centrum 21 km
Golf
Roganstown på anläggningen
Portmarnock GL 16 km
St Annes Golf Club 22 km
The Island 12,5 km
Malahide GC 14 km
Donabate 12,5 km
Corballis 12,5 km