Portmarnock Hotel & Golf Links

Portmarnock Hotel and Golf Links 1/4-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 vardagsgreenfee (2 x Portmarnock Links)
4 195
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (2 x Portmarnock Links, St Margarets)
5 195
Tillägg för spel på lör och sön 125 kr per greenfee, helgtillägg för boende fredag och lördag natt är 125 kr/natt/person
 • Dublins flygplats 11 km
  Dublin centrum 14 km
  Portmarnock Golf Links 0 km
  Malahide GC 5 km
  St Annes 10 km
  St Margarets 15 km
  Donabate 19 km
  Corballis 20 km
  The Island 21 km
 • Portmarnock

Links golf på Irland

Här på den härliga golfanläggningen Portmarnock Hotel & Golf Links kan du upplev riktig links golf på en av de allra bästa banorna på Irland.

Portmarnock Hotel & Golf Links
är vackert beläget vid stranden i Portmarnock, nära Malahide Castle och Ireland's Eye med en fantastisk utsikt över Irländska havet. Det är en härlig golfanläggning som är omgiven av hav och en riktigt bra Linksbana, designad Bernard Langer.

Rum

Hotellet har 138 ljusa, rymliga och bekvämt inredda rum. Man har antingen en härlig havsutsikt eller utsikt över den intilliggande mästerskaps banan. Alla rum har te / kaffe faciliteter, byxpress hårtork, bredbandsanslutning till internet, satellit-TV-kanaler. Idag har huset förvandlats till ett modernt bekvämt hotell med en mängd bekvämligheter utan att ha förlorat den gamla atmosfären.

Restauranger

Huvudrestaurangen, The 1780 har en härlig miljö med en oslagbar vy över bukten. Menyerna har ett urval av internationella rätter tillsammans med ett utmärkt urval av viner. Här finns en trevlig Cocktailbar, The Seaview. Portmarnock Hotel & Golf Links var ursprungligen whiskygrundare Jamesons hem. Man har stolt bevarat det här arvet och man får inte missa en stund i hotellets Jameson bar Den härliga stranden ligger precis utanför hotellet för sköna promenader. Från Portmarnock är det nära in till centrala Dublin, det finns bra pendeltåg som går från Portmarnock eller ca 20 minuter med taxi.

Portmarnock Golf Links

Det här är en av de bästalinksbanorna på Irland. Den är designad av Bernhard Langer. Som många av de kustnära banor som ligger på den väldränerade sanden är Portmanock Links spelbar året om. Banan ligger fantastiskt vackert inne bland de böljande sandynorna som bildar väggar mellan hålen.
The Island Golf Club

The Island GC

Banan grundades i början av 1890-talet den jämförs med banor som Ballybunion och Murvagh. Havet omger banan på tre sidor, dock ger de stora sandynorna lä för den ständigt närvarande vinden. Dina golffärdigheter testas verkligen när du i vinden spelar in på greenerna, som tronar högt uppe på sanddynorna.
Donabate Golf Club

Donabate

Golfklubben bildades redan 1925. Det är en utmanande 27-håls bana de tre olika slingorsom spelas där hålen blandas med nya och gamla. Det är en uppvuxen parkbana som är relativt flack med många vattenhinder. Man har under de senaste åren byggt om greenerna så att banan ska vara spelbar året om.
Corballis Golf Links

Corballis Golf Links

Golfbanan är belägen på samma halvö som den mer kända banan The Island. Banan är en härlig linksbana. Corballis har par 65, med bl.a 8 utmanande par 3 hål för en riktigt trevlig golfupplevelse!
St Margarets G & CC

St Margaret's G&CC

Det är en prisvärd mästerskapsbana som har varit värd för flera stora tävlingar. Banan har en parkkaraktär med breda fairways och många vattenhinder som kräver ett strategiskt spel. St Margaret´s håller en hög klass med välskötta fairways och greener.
St Annes Golf Club

St Anne´s Golf Club

Klubben bildades 1921. Den ligger belägen i ett naturreservat som skyddas av Unesco på ön Bulls Island precis i utkanten av Dublin. Det är en mycket platt linksbana utan några större sandynor vilket gör att vinden en stor faktor i spelet. Banan är spelbar året om. Här finns ett mycket trevligt klubbhus med fantastisk utsikt över kusten.
Malahide Golf Club

Malahide Golf Club

Golfklubben öppnade 1892. Den är belägenvid kusten vid Malahide. Här finns 27 hål som är designade av Eddie Hackett. Banan är en trevlig kombination av park och links. Varje hål har en egen utmaning. Banan kräver ett strategiskt spel och ett noga genomtänkt val av klubba då det finns många doglegs, strategiskt utplacerade vattenhinder och upphöjda greener.

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta
AVSTÅND
AVSTÅND
Dublins flygplats 11 km
Dublin centrum 14 km
Portmarnock Golf Links 0 km
Malahide GC 5 km
St Annes 10 km
St Margarets 15 km
Donabate 19 km
Corballis 20 km
The Island 21 km