The Marine

Marine Hotel 1/4-30/4
1/7-31/8
1/10-31/12
1/5-30/6
1/9-30/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 greenfee (Portmarnock Links, Howth)
3 450 3 595
Samma paket som ovan i enkelrum 4 350 5 650

4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee (Portmarnock Links, Howth, St Annes)
4 750 4 850

Samma paket som ovan i enkelrum

5 895 5 995
Tillägg för spel på helg från 100 kr /runda
 • Dublins flygplats 13 km
  Dublin centrum 12 km
  Golf
  The Howth 1 km
  Portmarnock GL 6 km
  St Annes Golf Club 6 km
  The Island 23 km
  Malahide GC 7 km
  Donabate 21 km
  Corballis 22 km

Bo nära Dublin

Här på 3* Marine Hotel har du Dublin inom räckhåll och spelar några av de allra bästa linksbanorna!

Marine Hotel


The Marine Hotel etablerades 1897 och ligger beläget i Sutton Cross, mellan Howth och centrala Dublin och bara 20 minuter från flygplatsen. Det är ett trevligt 3* hotell som erbjuder avkoppling i lugn miljö men samtidigt nära till storstadspulsen.

Rum

Här finns 50 bekväma och välutrustade rum : Te / kaffe, Byxpress, Hårtork, Satellit-TV . Många av rummen har en vacker utsikt över Dublin Bay. Det finns gratis parkering utanför hotellet.

Restauranger

Hotellet har två restauranger Gallery Carvery serverar en väl tilltagen frukostbuffé och luncher. The Meridian är en a la carte restaurang och är öppen om kvällarna. Schooner Bar, har en lättsam och gästvänlig atmosfär, här serveras även lättare måltider.

Spa & Wellness

På hotellet finns en trevlig avdelning med simbassäng och bastu.
Howht Golf Club

Howth

Howth Golf Club ligger på den vackra natursköna halvön Howth och har underbar utsikt över staden Dublin. Banan grundades 1916 och är designad av den berömda golfspelare och naturligtvis arkitekten James Braid. Det är en riktigt trevlig linksbana.

Portmarnock Golf Links

Det här är en av de bästa linksbanorna på Irland. Den är designad av Bernhard Langer. Som många av de kustnära banor som ligger på den väldränerade sanden är Portmanock Links spelbar året om. Banan ligger fantastiskt vackert inne bland de böljande sandynorna som bildar väggar mellan hålen.
The Island Golf Club

The Island GC

Banan grundades i början av 1890-talet den jämförs med banor som Ballybunion och Murvagh. Havet omger banan på tre sidor, dock ger de stora sandynorna lä för den ständigt närvarande vinden. Dina golffärdigheter testas verkligen när du i vinden spelar in på greenerna, som tronar högt uppe på sanddynorna.
Donabate Golf Club

Donabate

Golfklubben bildades redan 1925. Det är en utmanande 27-håls bana de tre olika slingorsom spelas där hålen blandas med nya och gamla. Det är en uppvuxen parkbana som är relativt flack med många vattenhinder. Man har under de senaste åren byggt om greenerna så att banan ska vara spelbar året om.
Corballis Golf Links

Corballis Golf Links

Golfbanan är belägen på samma halvö som den mer kända banan The Island. Banan är en härlig linksbana. Corballis har par 65, med bl.a 8 utmanande par 3 hål för en riktigt trevlig golfupplevelse!
St Margarets G & CC

St Margaret's G&CC

Det är en prisvärd mästerskapsbana som har varit värd för flera stora tävlingar. Banan har en parkkaraktär med breda fairways och många vattenhinder som kräver ett strategiskt spel. St Margaret´s håller en hög klass med välskötta fairways och greener.
St Annes Golf Club

St Anne´s Golf Club

Klubben bildades 1921. Den ligger belägen i ett naturreservat som skyddas av Unesco på ön Bulls Island precis i utkanten av Dublin. Det är en mycket platt linksbana utan några större sandynor vilket gör att vinden en stor faktor i spelet. Banan är spelbar året om. Här finns ett mycket trevligt klubbhus med fantastisk utsikt över kusten.
Malahide Golf Club

Malahide Golf Club

Golfklubben öppnade 1892. Den är belägenvid kusten vid Malahide. Här finns 27 hål som är designade av Eddie Hackett. Banan är en trevlig kombination av park och links. Varje hål har en egen utmaning. Banan kräver ett strategiskt spel och ett noga genomtänkt val av klubba då det finns många doglegs, strategiskt utplacerade vattenhinder och upphöjda greener.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND

Dublins flygplats 13 km
Dublin centrum 12 km
Golf
The Howth 1 km
Portmarnock GL 6 km
St Annes Golf Club 6 km

The Island 23 km
Malahide GC 7 km
Donabate 21 km
Corballis 22 km


Vad tycker andra