Druids Glen Hotel & Country Club

Druids Glen Hotel & Country Club 1/9-30/9
sön-ons,
alt mån- tor
1/9-30/9
tor-sön,
alt ons-sön
1/10-31/10
sön-ons,
alt mån- tor
1/10-31/10
tor-sön,
alt ons-sön
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 greenfee, (Druids Glen, Druids Heath)
4 850 5 395 4 595 5 595

4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee, (1x Druids Glen + 2x Druids Heath)
6 295 6 850 5 795 6 150

  • Dublins flygplats 47 km
    Dublin centrum 37 km
  • Druids Glen

Druids Glen - upplev Europas Augusta

Här njuter man av en elegant fullt utrustad golfresort som erbjuder en härlig upplevelse för alla sinnen. Resorten ligger i Wicklow som även kallas för Irlandsträdgård.

Druids Glen Hotel & Country Club


Druids Glen Hotel & Country Club är en mycket känd och uppskattad fem stjärning golfanläggning 45 km från flygplatsen. Resorten är vackert belägen söder om Dublin mellan Wicklowbergen och havet i hjärtat av det som kallas för "Irländska trädgården". Här finns de två kända banorna Druids Glen och Druids Heat.

Rum

Druids Glen har 145 rymliga och smakfullt inredda där flertalet har utsikt över mästerskapsbanorna.

Restauranger

Resorten har två restauranger och en bar som erbjuder hela skalan från enklare rätter till gourmetmiddagar. Brasseriet är en favorit både bland gäster och lokalbefolkningen. Menyen är modern och enkel och man kannjuta av en fin utsikt över banan.

Spa & Wellness

Druids Glen har ett uppskattat Spa med en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, sauna, och med många behandlingar. Druids GlenVid Druids Glen finns en rad andra aktiviteter och mycket kan göras i de vackra grönskande omgivningarna som off road, pilbåge skytte och hiking.
Druids Heath

Druids Heath

Druids Heath öppnade för spel 2003. Den har kallats för "naturens gåvatill golfen" här finns böljande fairways, klippor, sjöar och träd och en vind som i hög grad påverkar spelet på banan.

Druids Glen

Druids Glen är känd som Europas Augusta. 2000/2001 blev banan utnämnd till "European Golf Course of the Year" På Druids Glen har spelats så som Irish Open och Seve Ballasteros Throphy.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dublins flygplats 47 km
Dublin centrum 37 km