Golf Irland

Den gröna ön lockar!


Irland omges av en speciell charm och mystik med en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden. Här hittar man underbara och variationsrika golfbanor och efter en avslutad runda finns ingen bättre plats än någon av de härliga pubarna.

Upplev mer på din golfresa!

  • Dublin

    10 tips på vad du kan göra i Dublin.

  • Guinness

    Missa inte ett besök vid det klassiska Guinness Storehouse i Dublin city.

  • Guiness

    Missa inte ett besök vid det klassiska Guiness Storehouse i Dublin city.

Resmål

Grand Hotel Malahide
Malahide

Grand Hotel

Strax norr om Dublin, 20 min från flygplatsen ligger den pittoreska kuststaden Malahide som har ett bra utbud av lokala pubar, trevliga restauranger och en mysig marina. Man bor bra beläget till områdets banor och även att ta sig in till Dublin med lokaltåget.
Grand Hotel Malahide
Portmarnock
Malahide

Portmarnock

Golfanläggning  vid sanddynorna och omgivet av den vackra linksbanan, designad Bernad Langer.
Portmarnock
WhiteSands
Portmarnock

White Sands

Njut av bekvämt boende på White Sands Hotel, beläget i hjärtat av den lilla byn Portmarnock. Hotellet är familjeägt och erbjuder 58 rum med spektakulär utsikt över Portmarnock Beach. White Sands
Druids Glen
Dublin

Druids Glen

Här 30 minuter söder om Dublin ligger den kända 36 hålsanläggningen Druids Glen. Man njuter av en variationsrik golf, de två toppklass golbanorna har helt olika karaktär.
Druids Glen

Golf på den gröna ön

Med över 400 banor, är det konstigt att Irland är grönt? Banorna är så variationsrika, på samma golfresa och till samma område kan man spela banor med helt olika karaktär. Som Europas Augusta nämligen Druids Glen där man spelar i Irlands trädgård vid Wicklow, en bit därifrån ligger K Club som varit värd för Ryder Cup. Längs med kusten hittar man den mytomspunna The European designad av golflegendaren Pat Ruddy.Golfguide Irland


Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta