Golf på Gran Canaria
Gran Canarias golfbanor karaktäriseras av de gröna frodiga fairwaysen som dramatiskt bryter av mot den omgivande karga vulkanmiljön. Banorna har spektakulära lägen vid kusten med naturliga raviner och havet som ibland löper mellan hålen på banorna.
NY HEMSIDA!

Meloneras Golf

Det här är en exklusiv bana belägen alldeles vi havet där spelarna kan njuta av vackra palmer, små dammar med de bakomliggande bergen och den fantastiska havsutsikten. De nio sista hålen anses av många vara den bästa niohålsslingan på hela Gran Canaria! Flera av hålen löper direkt längs Atlanten med spel över raviner och djupa dalar. Banan passar allt från medelgoda golfare till de riktigt duktiga.
Fakta
Campo de Golf de Maspalomas

Campo de Golf de Maspalomas

En spännande bana omgiven av Maspalomas strandens mäktiga sanddyner. Det är en av de banor i världen som har flest soltimmar om året. Banan karaktäriseras av flacka, långa och breda fairways och den milda brisen från havet
Fakta
Salobre Golf

Salobre Old

Old Course är högt belägen i bergen ovanför Meloneras har fantastiska vyer över Atlanten. Banan som lanserades 1999, är en av de mest traditionella och populära banorna på ön. Det är en mogen bana som slingrar sig fram genom det typiska karga ökenlandskapet. Banan har varit värd för flera stora tävlingar som den spanska PGA Touren. Banan passar för spelare av alla nivåer.
Fakta

Salobre New Course

New Course är en riktigt utmanande banan som naturligt smälter in i ökenlandskapet högt ovanför Atlant kusten skapad av Ron Kirby. Banan är tuff på många sätt, den är kuperad, har djupa raviner, snabba greener som vaktas av mycket bunkrar. Men här får man inte ge upp, det är en bana där det finns alternativa spelvägar och strategier. Så det lönar sig att lära sig banan och hitta sina spelvägar som passar ens egna spelnivå.
Fakta
Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf

Det här är en spektakulär och omväxlande bana som är riktigt typisk för Gran Canaria. Där gränsen mellan de välskötta fordigat gröna fairwaysen  och ruffen är knivskarp. Ruffen utgörs ofta av vulkan grus och de karga vulkanbergen. På banan njuter man av en otrolig utsikt över Atlanten och Valle de Tauros spektakulära berg.
Fakta
El Cortijo Golf Club

El Cortijo Club de Campo

Golfbanan ligger vackert belägen i en hundraårig palmlund, sex kilometer från Las Palmas de Gran Canaria. Banan går längs tre dalar och erbjuder härliga vyer över Atlanten under din golfrunda. Det är en utmanande och lång bana med en hel del vatten, palmer och bunkrar. Men då det finns flera tees per hål att välja gör att golfare på alla nivåer kan få en härlig spelupplevelse. Banan har varit värd för Europatouren som spelades här 2003.
Fakta

Real Club de Golf de las Palmas

Det här är Spaniens äldsta golfklubb, invigd 1891. Banan ligger på den norra delen av Gran Canaria som skiljer sig helt från den södra delen av öns miljö. Här är det ett grönt och frodigt landskap som omger banan. Man har en unik utsikt över bergen, havet och de djupa ravinerna. Det är en relativt kort bana med smala fairways, små greens och djupa raviner som kantar banan. 
Fakta
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta