Den dramatiska Costa Brava regionen kan erbjuda riktigt fina golfbanor skapade av Robert Von Haggen, Ramoón Esponosa, Severiano Ballesteros, Hawtree och många flera. Det är en region där många stora mästerskap spelas som en del av European Tour. Den första banan grundades 1914 i Sant Cugat utanför Barcelona.

NY HEMSIDA!

PGA Golf Catalunya Tour Course

Tour Course är en lite mindre sträng utmaning är Stadium banan på PGA Catalunya. Det är en uppvuxen vacker parkbana som går igenom ett något kuperat landskap. Pinje kantar de breda, välskötta fairwaysen. Det finns en hel del vattenhinder som kräver ett taktiskt spel. En härlig spelupplevelse och banan passar alla golfare.
Fakta
Stadium Course PGA Catalunya

PGA Golf Catalunya Stadium Course

Det här är en spektakulär och imponerande mästerskapsbana väldigt vackert belägen med fantastiska vyer över det katalanska landskapet. Banan rankas bland de bästa tio golfbanorna i Europa # 1 i Spanien. Den har varit värd för otaliga PGA European tävlingar. Det är en riktigt utmanande bana på många sätt, den är kuperad, lång samtidigt som inspelen kräver taktik och precision då greenerna ligger direkt vid vatten.
Fakta

Empordà Forest

Empordá Forest är vackert inbäddad i den typiska pinje skogen, som bildar väggar kring fairways. Hamnar utslagen här gör man klokast att bara hitta säkraste vägen ut, pinjetopparna är som ett tak som effektivt stoppar allt. Det är en flack, omväxlande bana där varje hål har sin unika karaktär och utmaning.
Fakta
Emporda Links

Empordà Links

Det här är en härlig mogen bana med inland links karaktär. Den har partier som är öppna med böljande fairways som omsluts av stora sandvallar och mycket bunkrar. Bitvis går banan in i skogspartier, här smalnar fairways av och det finns en del vattenhinder att ta med i beräkningen. En del i utmaningen är de stora ondulerande och riktigt snabba greenerna.
Fakta

Golf Platja de Pals

En av Spaniens bästa banor och bland de äldsta banorna i regionen. Banan kräver en hel del tanke, då de första 12 hålen ligger i pinjeskog. De avslutande hålen har breda fairways och stora greener, så här kan man plocka fram drivern. Klubben har ett trevligt klubbhus, omgärdat av pinjeträd. >
Fakta
Costa Brava Golf

Costa Brava Golf

Det här är en härlig uppvuxen parkbana. Den har nyligen öppnats för icke medlemmar. Banan håller en mycket hög klass och du kan verkligen njuta av en komplett golfupplevelse. Här kan du efter rundan koppla av i klubbhuset som har en trevlig restaurang
Fakta
Golf D'Aro

Club de Golf d´Aro-Mas Nou

Banan ligger belägen i "Les Gavarres" bergen 300 meter över havet. Här har man en hänförande utsikt över kusten och det övriga landskapet. Banan är inramad av pinjeträd, korkekar och tusentals olivträd. Här finns även två konstgjorda sjöar som blir en del av banans utmaning. Flera fairways kantas av branta raviner, så det gäller att hålla sig på banan. Europatouren har besökt banan ett par gånger.
Fakta

Real Club de Golf El Prat

Här på El Prat finns 45 mästerskapshål med utmärkt design och layout. I kombination med ett minutiöst arbete av greenkeepers, är det en av de allra bästa i Europa! De 45 hålen är uppdelade på 5 olika 9-hålsbanor, vilket ger en kombination av upp till 9 olika banor. Normalt sett är två huvudbanor öppna: OPEN, där stora tävlingar spelas, och BLÅ, som är anpassade till alla nivåer av spel.
Fakta

Montanya Golf

Det här är en riktig pärla som är mycket vackert placerat intill naturparken Montseny, omgiven av ett sagolandskap i hjärtat av Costa Brava. Det är en omväxlande bana med många naturliga vattenhinder som är i spel flertal hål. Banan ligger 35 minuter från Barcelona och är en härlig utflykt med både golfupplevelsen lika väl som den gastronomiska upplevelsen i det härliga kubbuset.
Fakta
Golf Club Llavaneras

Golf Club Llavaneras

En anrik klubb grundad redan 1945 som ursprungligen är en exklusiv medlemsklubb. Banan är vackert belägen med strålande havsutsikt från flera hål och vid avslutande klubbhuset. Tekniskt sett erbjuder Golf Club Llavaneras en utmanande bana som mäter 5028 meter, smal men väldefinierade, medelstora greener skyddade av bunkrar och där vattenhinder är i spel för många inspel. Banan passar alla typer av spelare, från nybörjare till erfarna.
Fakta
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta