Golf Costa Brava

Den dramatiska Costa Brava regionen kan erbjuda riktigt fina golfbanor skapade av Robert Von Haggen, Ramoón Esponosa, Severiano Ballesteros, Hawtree och många flera. Det är en region där många stora mästerskap spelas som en del av European Tour. Den första banan grundades 1914 i Sant Cugat utanför Barcelona.
Golfguide
Golfguide

PGA Golf Catalunya Tour Course

Den här banan är designad för att vara något enklare än Stadium course. Den är inte fullt så kuperad, lite kortare mellan hålen. Tekniskt sett lite lättare men mycket rolig att spela. Även här skiljer sig varje hål från varandra.
Stadium Course PGA Catalunya

PGA Golf Catalunya Stadium Course

PGA Stadium course är en suverän golfbana. Den är utmanande och rätt kuperad. Varje hål har sin unika karaktär. Det är en bana som passar från medelgolfaren till låghandikapparen.

Empordà Forest

Empordá Forest karaktäriseras av pinjeträden som kantar de flesta fairways. Anläggningen är topprankad i Europa och används för kval till Europatouren.
Emporda Links

Empordà Links

Empordá Links är byggd med mycket vatten, sanddyner, stora bunkrar och enorma greener som är så snabba att inte bollen stannar förrän den slutar rulla :)

Golf Platja de Pals

En av Spaniens bästa banor och bland de äldsta banorna i regionen. Banan kräver en hel del tanke, då de första 12 hålen ligger i pinjeskog. De avslutande hålen har breda fairways och stora greener, så här kan man plocka fram drivern. Klubben har ett trevligt klubbhus, omgärdat av pinjeträd. >
Costa Brava Golf

Costa Brava Golf

Det här är en härlig uppvuxen parkbana. Den har nyligen öppnats för icke medlemmar. Banan håller en mycket hög klass och du kan verkligen njuta av en komplett golfupplevelse. Här kan du efter rundan koppla av i klubbhuset som har en trevlig restaurang
Golf D'Aro

Club de Golf d´Aro-Mas Nou

Banan ligger belägen i "Les Gavarres" bergen 300 meter över havet. Här har man en hänförande utsikt över kusten och det övriga landskapet. Banan är inramad av pinjeträd, korkekar och tusentals olivträd. Här finns även två konstgjorda sjöar som blir en del av banans utmaning. Flera fairways kantas av branta raviner, så det gäller att hålla sig på banan. Europatouren har besökt banan ett par gånger.

Real Club de Golf El Prat

Här på El Prat finns 45 mästerskapshål med utmärkt design och layout. I kombination med ett minutiöst arbete av greenkeepers, är det en av de allra bästa i Europa! De 45 hålen är uppdelade på 5 olika 9-hålsbanor, vilket ger en kombination av upp till 9 olika banor. Normalt sett är två huvudbanor öppna: OPEN, där stora tävlingar spelas, och BLÅ, som är anpassade till alla nivåer av spel.

Montanya Golf

Det här är en riktig pärla som är mycket vackert placerat intill naturparken Montseny, omgiven av ett sagolandskap i hjärtat av Costa Brava. Det är en omväxlande bana med många naturliga vattenhinder som är i spel flertal hål. Banan ligger 35 minuter från Barcelona och är en härlig utflykt med både golfupplevelsen lika väl som den gastronomiska upplevelsen i det härliga kubbuset.
Golf Club Llavaneras

Golf Club Llavaneras

En anrik klubb grundad redan 1945 som ursprungligen är en exklusiv medlemsklubb. Banan är vackert belägen med strålande havsutsikt från flera hål och vid avslutande klubbhuset. Tekniskt sett erbjuder Golf Club Llavaneras en utmanande bana som mäter 5028 meter, smal men väldefinierade, medelstora greener skyddade av bunkrar och där vattenhinder är i spel för många inspel. Banan passar alla typer av spelare, från nybörjare till erfarna.
Lumine

Lumine Lakes Course

Lakes Course är en flack bana som ligger helt inbäddad i naturen. Här finns många bunkrar, fina breda fairways. Man spelar kring våtmarker och vattenhinder i Sèquia Major området. Lakes banan är betraktad som den tekniskt svåraste av Lumines banor.

Lumine Hills

Hills Course är en lite mer kuperad banan med många bunkrar, stenbrott, lundar, pinjeskog och fina vyer mot havet. Den har spektakulära vyer utsikt över havet och löper lummiga skogspartier.
Bonnmont

Bonmont Terres Noves Golf

Banan går igenom ett vackert, kuperat och spännande landskap med djupa raviner, spektakulära vyer över den omgivande medelhavskusten och bergen. Det är en utmanande bana med 90 strategiskt placerade bunkrar och många vattenhinder.