Golf i East Lothian, Scotlands Golf Coast

East Lothian är ett fantastiskt golfområde Här finns 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och smaker. Du hittar de klassiska links banorna Craigielaw, Whitekirk, The Glen, Dunbar, North Berwick, Kilspindie, Longniddry, Haddington, Gullane och The Open Championship banan på Muirfield
Golfresa till Edinburgh
Golfguide Skottland

North Berwick Glen

Det här är en av de mest populära av East Lothian golfbanor. Oavsett om du har spelat golf i Skottland innan, eller om detta är ditt första besök, Glen får man inte missa! Banan håller en hög kvalitet och bjuder på fantastisk utsikt över Firth of Forth. står för en trevlig utmaning för alla nivåer av spelare.

Gullane Golf Club

På klubben finns tre olika banor. Alla håller en mycket hög klass. No1 är den mest kända banan, en underbar linksbana, kvalbana för The Open. Banan sträcker sig över Gullane Hill med en slående utsikt över East Lothian, Edinburgh och Fife är spektakulära. Greener, fairways och bunkrar är alla fantastiska.
Kilspindie

Kilspindie Golf Course

Det här är en av de finaste banorna i området beläget i naturreservatet Aberlady Bay. Det är en traditionella skotska linksbana där man kan bevittna sjöfåglar dyka efter mat sälar sola på sanden. På avstånd ser man Edinburgh, slottet, och den långa utdöda vulkaniska kon av Arthur's Seat.
Craigielaw

Craigielaw

En traditionell linksbana som liknar Gullane, Muirfield och North Berwick. Med utmanande greener och bunkrar och en fantastisk utsikt över Firth of Forth, Gullane Hill, Edinburgh och Fife. Här finns bra träningsfaciliteter och klubbhus.
North Berwick West Links

North Berwick West Links

Det här är en klubb som genomsyras av tradition med anor från 1832. Banan slingrade sig längs Firth of Forth med fantastisk utsikt över vita sandstränder, öar och över till kullarna i East Neuk of Fife. Används som kval bana för the Open Championship.
Longniddry Golf Club

Longniddry

68 Scorecard Longniddry
Banan är en kombination av skog och "links". Banan är inte lång enligt modern standard, men den är designad att belöna den strategiska spelaren. Fairways är relativt breda och stora greener. Fairways kantas av uppvuxen tallskog, törnebuskar och svårspelad ruff, här ska man akta sig för att hamna!
Braid hills

Braid Hills

Braid Hills är en historisk pärla med en oöverträffad panoramautsikt över slottet, Arthurs Seat, North Berwick Law och över Forth till Fife. Det här är en mycket prisvärd golfbana som erbjuder något för alla golfare. Banan är en rolig utmaning med en mängd hål som har den klassiska links karaktären med helt naturliga hinder och ruff. Braid Hills är en historisk bana som var ett experiment av James Braid och Tommy Armour. Braid Hills är en Par 71 som ger golfare på alla nivåer en minnesvärd runda.
Dalmahoy

Dalmahoy

Golfen på Dalmahoy har anor från 1920-talet. Den östra designades av James Braid och var värd för Solheim Cup 1992 där Catrin Nilsmark sänkte den vinnande Putten. Det här är en härlig mästerskapsbana som ligger på i ett böljande parklandskap med en fin utsikt över närliggande Pentland Hills. Banan håller ett oklanderligt skick från tee till green. West Course är kortare med mindre greener och smala fairways. Båda banorna har en fantastisk vy över landskapet, där man kan se så långt som Forth Broar och över till Edinburgh Castle.