Golf på mauritius
Mauritius är en paradisö som erbjuder 9 fantastiska golfbanor. Vi har paket till lyxiga Constance Belle Marsom har 2 riktigt bra banor i The Legend en mästerskapsbanan, där seniortouren spelas och The Links.
Anahita har också 2 banor som man spelar på; Anahita och Ile Aux Cerfs som ligger på en egen ö.
I söder finns Heritage Golf och den lite nyare Avalon.

NY HEMSIDA!

Heritage

Denna spektakulära 18-håls mästerskapsbana som nyligen erkänd som en av de 10 bästa golfbanorna i Afrika, enligt CNN, designades av Matkovich & Hayes en av de ledande golfbanedesigners i Sydafrika. Det är en omväxlande och utmanande bana som går igenom ett böljande landskap i anslutning till naturreservatet Bel Ombre. Det finns det en hel del vattenhinder på banan, upphöjda snabba greener. Då det finns 5 tee alternativ på varje hål kan man välja hur tuff banan ska bli.
Fakta

Avalon Golf Club

Avalon är en inlandsmästerskapsbana designad av den världsberömda sydafrikanska arkitekten Peter Matkovich. Den är belägen på de vulkaniska sluttningarna av den vilande Grand Bassin vulkanen 500 m över havet. Utsikten över sydkusten, lagunen och det azurblåa indiska oceanen är helt enkelt oöverträffad. Banan är vackert inramad av teplantager i ett böljande landskap med floder och djupa raviner.
Fakta

Legend Golf Course

Legend Golf Course är en parkbana med vackra mogna träd och frodig vegetation mellan fairways. Banan har också vattenhinder på nästan varje hål, vilket gör denna golfbana till en mycket teknisk men rättvis utmaning för spelarna. Det är en strategisk banan där noga genomtänkta slag som blir rätt placerade är viktigare än längd. Hål 17 är banans signaturhål, ett utmanande par 3 hål med en magnifik utsikt över lagunen. Här slår har men ett utslag på 140 meter över vattnet mot en stor green.
Fakta
Mauritius Links Golf

Links Golf Course

Links Course är en utmanande mästerskapsbanan med linkskaraktär som ligger vid Constance Belle Mare Plage. Det är en öppen böljande bana, fairway kantas av både frodig grönska och vissa ställen är ruffen av vulkanisk sand. Banan ligger granne med den mer kända Legendbanan, Links har lite mindre vatten och är något kortare än Legend. Banan har varit värd för MCB Tour Championship, den sista etappen av European Senior Tour.
Fakta

Four Seasons Golf Course

Ernie Els Design Course på Four Seasons Golf Club bäst beskrivet som ett mästerverk. Den är belägen på Mauritius frodiga och grönskande östkust mellan hav och land. Här har man en enastående utsikt över Indiska oceanen, spektakulära steniga klippor och turkoslaguner. Banan går igenom ett böljande landskap, med breda inbjudande fairways och en rätt förlåtande ruff. Välskötta och snabba greener som skyddas av mycket bunkrar där vissa är väldigt djupa. Det finns flera teeboxar att välja mellan så du avgör själv hur tuff din runda ska bli.
Fakta

Ile Aux Cerfs GC

Designad av den berömda golfspelaren Bernhard Langer borgar för att banan håller hög klass. Banan täcker 38 hektar på den södra halvdelen av ön Ile aux Cerfs med hålen som går upp och ner längs ön. Hela banan ligger på en egen ö utanför Anahita resorten, och har sjöar och en mängd tropiska träd och växter. Banan gick igenom stora förändringar 2013 för att säkerställa en större upplevelse när det gäller spelbarhet och spektakulära vyer. De flesta hålen har utsikt över havet - några med glimt mellan träden och andra genom att komma nära stranden.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta