Golf i Solskensstaten Florida
Med 1250 golfbanor, finns det en bana för alla!

Här kan du spela vid Tampa-regionen på Floridas västkust där de mäktiga vita stränderna breder ut sig. PGA Touren spelas här på den mytomspunna Cooperhead banan med de riktigt svåra hålen som kallas "Snake pit".
NY HEMSIDA!

Senator Golf Course

The Senator Golf Course

Bana är en härlig mästerskapsbanor inbäddad i ett tropiska landskap med palmer och vita bunkrar utmanande vattenhinder.
Fakta

Copperhead Course

En favorit bland PGA Tour yrkesverksamma. Underbar utmanande och lång bana med trädkantade fairways och kuperad terräng. Vacker miljö med omgivande sjöar och dammar välskötta fairways och greener.
Fakta
Innisbrook Island Course

Island Course

Banan karatäriseras av smala fairways, djupa bunkrar och de första sex hålen kantas av vackra sjön Innisbrook. Banan anses av många vara lika krävande som Copperhead. Banan har varit värd för flera US Open-kval och NCAA Championships, och har även varit rankad bland landets 50 bästa resort banor av Golf Digest
Fakta
Innsbrook North Course

North Course

Banan liknar Copperhead banan men något kortare och smalare fairways. Här premieras precision och ett strategiskt spel. Fairway kantas av mycket träd, det finns många välplacerade bunkrar och en hel del vattenhinder.
Fakta
Innisbrook south Course

South Course

Banan har en links karaktär som slingrar sig genom en kuperad terräng. Här finns många fairwaybunkar och totalt 10 vattenhinder. Den Mexikanska vinden är en del i spel utmaningen på banan.
Fakta
Greenlinks Golf Napels, Flamingo

Lely Flamingo Island Club

En trevlig, omväxlande bana designad av Robert Trent Jones Sr. Banan är välskött och med varierande hål. Här utmanas man av en hel del bunkrar och stora böljande greener.
Fakta
Greenlinks Mustang Golf Course

Lely Mustang

Banan är designad av Lee Trevino, som ville skapa en bana som ger medelgolfaren en rättvis utmaning. Banan erbjuder en variation av golfhål som är svåra, men alltid kul att spela - där man alltid kan återhämt dåliga slag. Här finns en hel del vatten, strategiskt placerade bunkrar, böljande fairways som kantas av höga tallar.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta