Golf i Dubai liknar inget annat!

Dubai ståtar med några av de finaste och mest spektakulära golfbanorna i världen som utformats av de allra bästa bandesigners om man har inte sparat på något!
Al Badai Golf Club

Al Badai Golf Club

Mästerskapsbana designad av Robert Trent Jones II. Al Badia har en arabisk oas- layout med mycket vattendrag och "sandfloder". Det är en såväl utmanande bana för den mer rutinerade golfaren som även välkommande för medelhandikapparen, med fyra olika tees att välja på.
Fint klubbhus med jazuzzi och bastu för att koppla av efter rundan.
The Emirates Golf Club

Emirates Golf Club

Klubben har två mästerskapsbanor samt en 9-håls bana.
The Majlis är en utmanande bana skulpterad runtom de höga sanddynerna. En vacker bana med inhemsk flora, kompletterat med slingrande fairways och sju sjöar.
Faldo-banan bär givetsvis Faldos kännetecknande tees och bunkrar, kombinerad med den naturliga terrängen skapar en unik golfupplevelse.

Dubai Creek Golf Club

En bana med fantastiska ondulerande fairways med avgränsningar av sjöar och palmer. En bana för alla att njuta av, även om den kräver viss noggranhet och strategi då många av greenerna erbjuder många vägar. Dubai Creek har vid flera tillfällen varit värd för PGA European Tour.

The Els Club

Fairwaysen på denna bana drar verkligen nytta av den dramatiska topografin i området, vilket gör den mycket spännande och underhållande att spela. Med sina kuperade sluttningar i den inhemska ökenlandskapet är denna en en fin links bana i klassisk stil.
Arabian Ranches

Arabian Ranches Golf Club

Golfbanan är en utmaning för golfare på alla nivåer. Den har par 72, och är en ökenbana som karaktäriseras av de stora naturlia waste land områdena som kantar de frodiga fairways och greener.