Golf i Bulgarien
Bulgarien är en ny spännande golfdestination som har några riktigt spektakulära världsklassbanor.
Golfen i kombination med vacker natur, gynnsamt klimat, Spa, nöjen och riktigt fina hotell gör Bulgarien till en verkligen en bra golfdestination.

NY HEMSIDA!

Lighthouse

Det här är en spektakulär mästerskaps banan designad av den kände ex Ryder Cup-kapten - Ian Woosnam. Det är en av de mest utmanande bland golfbanorna i Cape Kaliakra. Det är en varierade linksbana att spela som karaktäriseras av de storslagna vyerna över Svarta havet. Banan har stora konstgjorda sjöar strategiskt placerade bunkrar.
Fakta

Blacksearama

Banan ligger 200 meter över havet med en magnifik havsutsikt. Banan är den första mästerskaps signatur golfbanan i Bulgarien. Det är en utmanande och varierande banan som går genom en platt terräng. den karaktäriseras av de stora greenerna och vinden kan vara en extra utmaning.
Fakta

Thracian Cliffs

Banan inramas av karga klipporna och Svarta havet. Gary Players Signatur bana på Thracian Cliffs är en av världens mest dramatiska golfbanor. Men här finns flera tees på varje hål som gör att spelare på alla nivåer kan både utmanas i sitt spel och inspireras av den otroliga utsikten. Banan täcker 164 hektar av orörd naturskön terräng och sträcker sig 4,5 kilometer längs kusten. En spännande golfupplevelse!
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta