Fyll din golfresa med ännu mer bollupplevelser!

Känn stämningen, trycket och spänningen med en rafflande match på en fullsatt arena. Kombinera din golfresa till Hamburg, London, Liverpool, Milano, Rom, Barcelona, Lissabon med att uppleva fotboll på plats - Live!
fotboll

HSV Hamburg Treudelberg

Bundesliga

Upplev en Bundesliga match på den imponerade Wolkspark stadion som rymmer ca 57 000 åskådare! Boende och golf på närliggande golfanläggningen Treudelberg

San siro

Bienvenuti a Milano! Le Robinie

Serie A

Ett par timmar med flyget och du är framme i Milano, en stad som sjuder av liv! Här finns allt som de två suveräna fotbollsklubbarna Milan och Inter, Monza med F-1, shopping och god mat!

golf och fotboll

Roma och LazioParco de Medici

Serie A

Njut av golf, fotboll i den eviga staden Rom. Här bor du vid Parco de’ Medici en bra golfanläggning som är perfekt placerat med närhet både till flyg och Rom. Italiernarna brinner för golf så räkna med en hög stämningen vid Stadio Olimpico!

golf och fotboll

Premier League London

Premier League

Följ världens mest bevakade fotbollsliga live på plats. London har flera topplag att välja mellan. Här skräddarsyr vi ett paket med ett centralt boende i London med flera av Londons fina banor att välja mellan. Kontakta oss för förslag!

The Red

The Reds, LiverpoolThe Ambassador

Premier Leauge

Liverpool området har fantastiska golfbanor, här är utgångspunkten charmiga kuststaden Southport 30 km från Liverpool. Här bor man nära flera riktigt bra golfbanor! Det är The Reds spelar vid den anrika Anfield Road stadium

Camp Nou

Upplev Camp Nou! El Prat

La Liga

Barcelona är en pulserande världsstad som erbjuder det mesta – enastående kultur, spånnande arkitektur, sol och bad, livligt nattliv, fantastisk gastronomi och självklart fotbollsklubben Barcelona FC som håller till på den mäktiga Camp Nou stadion.

footballtravel

Kolla in footballtravel för aktuella matcher!