Golf National vid Novotel St Quentin

Golfpaket till Le National 1/1-31/12
Vardagar
1/1-31/12
Helg
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 greenfee (1 x National, 1 x Aigle)
5 950 5 395
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee (2 x National, 1 x Aigle)
8 695 8 150
Paris har en citytax, den betalas på plats i samband med utchekning

  • Charles de Gaulle Airport 58 km

    Orly Airport 30 km
    Paris 30 km
  • Le National Novotel

Testa kommande Ryder Cup banan!

Med boende vid det nyrenoverade hotellet med bästa vyn över de sista hålets inspel på Albatross banan, bara 30 km från Paris gör det upplagt för en fantastisk golfweekend!

Novotel St Quentin Golf National

Hotellet är beläget intill Ryder Cup banan, och bara 30 kilometer från Paris. Det 4* hotellet är helt nyrenoverat.

Rum

Här finns 131 luftkonditionerade rum, 10 mötesrum för seminarier och privata evenemang.

Restaurang

Här vid Novotel finns det bra alternativ under hela dagen med frukost, lunch, middag eller tilltugg och à la carte-service 24/7. Novotel Café restaurang erbjuder traditionella grillrätter och ekologiska produkter. Den avkopplande atmosfären i klubbhuset är perfekt för middagar eller bara koppla av med en drink. Klubbhuset baren och restaurangen välkomnar dig måndag till söndag från 8 am till 22.30 (utom fredag och lördag kvällar). Här erbjuds traditionella rätter i en mysig miljö. Novotel Café är öppen 6:30 till midnatt under veckan och från 7 pm på snacks eller en drink med vänner. ClubHouse baren är öppen dagligen från 8 am till 7 pm och erbjuder en vänlig atmosfär.

Golf National Albatross

Banan betraktas som en av de bästa mästerskapsbanorna i Europa – rankad sexa i Golf World (UK) topp 100 kurser i kontinentala Europa 2014. L'Albatros förberedr sig nu för att taemot Ryder Cup 2018. Banan är en riktig utmaning som kombinerar den traditionella känslan av linksbanan med en modern park bana. Slingrande gröna, breda böljande fairways, vattenhindren och bunkrar i linksstil definierar denna enastående layout. Fyra sista hål, som är banans signatur hål är omgivna av riktigt utmanande vattenhinder.
Le National

Golf National L'Aigle

L'Aigle kurs öppnade ett år efter L'Albatros banna och har alltid fått stå i skuggan av den mästerskapsbanan. Aigle banan har par 71 och erbjuder en snällare layout men den är ändå en riktig utmaning med de böljande fairways, snabba greener och tuffa ruffen som kan knäcka de bästa spelarna.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Charles de Gaulle Airport 58 km

Orly Airport 30 km
Paris 30 km


Saker att göra

Det finns mycket att se och uppleva i kring Paris

Versailles

Slottet i Versailles

Besök det vackra slottet i Versailles som är ett av de mest besökta franska monumentet på grund av dess arkitektur, dess trädgårdar och också på grund av dess historia. Det välkomnar flera miljoner besökare varje år.
Paris

Paris

Paris har otroligt mycket att upptäcka. Är det första gången här kan det vara bra att testa en guidad tur så får man se alla de sevärdheterna som är ett "måste"-