Shula's Golf Resort, Miami Florida

Golfpaket till Shula's Golf Resort, Hotel Indigo Miami Florida 1/10-31/12 1/1-2/4 3/4-3/9
7 nätter i dubbelrum
Frukost
4 greenfee
6 895 8 195 5 850
Samma paket som ovan i enkelrum 10 195 12 450 8 695
I golfpaketet ingår 50 dollar per rum att användas i Shulas Steakhouse samt 20 dollar per rum att använda i spa avdelningen.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND

Miami International Airport 25 km

  • Miami International Airport 25 km
  • Shulas

Njut av sol och golf i Miami!

Solsken, palmer, och golf - kan det bli bättre? Vid Shula Hotel & Golf Club strax utanför Miami bor du bra i nyrenoverade rum vid golfbanan och har allt inom ett bekvämt avstånd och bara kan njuta av det bästa i solskensstaten.

Shula's Hotel Indigo


Golfresorten är bra beläget direkt vid Senator Colf Course med gångavstånd till Miami Lakes, strax utanför Miami. Här har man nära till flygplatserna Miami International (MIA) och Fort Lauderdale International (FLL).

Rum

Hotellet är ursprungligen från 1960 talet. Det är stora rymliga rum med en limmig innergård kring poolområdet. Det finns totalt 86 rum. man har Wifi på rummet.

Restauranger

Här äter du gott Shula s Steak House. Det är ett klassiskt amerikanskt steakhouse som serverar stora och goda biffar, skaldjur och mycket mer.

Spa & Wellness

Här kan du njuta av en stund vid poolen efter golfrundan. Det finns alla möjligheter till en aktiv semester vid Shula. Sportcentret är riktigt imponerande med ett mycket välutrustat gym, dagliga program med olika fitness klasser som Pilates och spinning. Det finns 9 upplysta tennisbanor och utomhus idrottsplats.
Senator Golf Course

The Senator Golf Course

Bana är en härlig mästerskapsbanor inbäddad i ett tropiska landskap med palmer och vita bunkrar utmanande vattenhinder.

Vad tycker andra?