PGA Village

PGA Village, Perfect Drive 1/4-14/5 15/5-30/6
7 nätter, guest room, inget kök (2 pers)
4 greenfee
7 450 6 495
7 nätter, en sovrumslägenhet med vardagsrum och kök(2 pers)
4 greenfee
8 295 7 350
Longstay, PGA Village, Perfect Drive 1/10-30/10 1/11-31/12 1/1-31/12
Longstay, 28 nätter 1 sovrumslägenhet
15 greenfee
17 895 22 495 31 195
Tips! Låt oss skräddarsy din resa, kombinera ihop PGA Village med Naples eller en vecka på Innisbrook.

  • Naples 303 km
    Miami 184 km
    Orlando Airport 197 km
  • PGA Village

Här är det golf som gäller!

PGA Village i Port St Lucie, är rankad bland de '75 bästa Golf Resorts "av Golf Digest. Här finns 54 hål, PGAs golf centrum och här hittar du även PGA Museum of Golf. Hela resorten ägs och drivs av PGA av Amerika - proffs i golf.

PGA Village, The Perfect Drive Golf Villas


Villorna är belägna inom PGA Village, en "drive och en järn 9a" från PGA Golf Club, PGA Museum of Golf, och det 35-hektar stora PGA Centrum för Golf!

Rum


Här i Port St Lucie, bor du tryggt och säkert. Området är omgärdat och har en bevakad av ingång. The Perfect Drive erbjuder bra boenden med flexibilitet ,dels om ni bara är två eller upp till stora sällskap som vill bo tillsammans. Här finns Pine Valley Golf Villas, Castle Pines Golf Villas och Castle Pines Town. Som består av lägenhet, villor, radhus med ett, två eller flera sovrum. Oavsett vilken typ av boende du väljer på området så har alla ett bra utrustat kök som fungerar oavsett om du väjer att stanna en kortare tid eller ett helt long stay. Som det mesta i USA är det stort, lägenheterna, radhusen och villorna är rymliga och välutrustade. På området finns ett trevligt poolområde.

Golf

Bättre förutsättningar för golf än det som finns här går nog inte att hitta! Med 54 hål, kothålsbana, hela PGAs lärcenter, PGA golf museum så är det golf som gäller.

Ryder Course

Banan är uppkallat efter Samuel Ryder, grundare av Ryder Cup, den främsta händelsen i golf. Med sina böljande kullar, majestätiska tallar och utmanande vattenhinder, har Ryder Course en distinkt Carolina-känsla. Med olika hålplaceringen, kan du spela banan varje dag och upptäcka en annan layout.

Dye Course

Pete Dye har skapat en links bana i Florida tappning. Den karatärisers av våtmarker, speciellt ett stort område som kallas "Big Mamu". Här finns stora fina bunkrar områden som effektivt bevakar greenerna.

PGA Village Wannamaker Course

Det här banan har en klassisk Florida layout. Den går i ett lanskap som karaktäriseras av våtmarker och palmer. Banan var tidigare känd som The South Course på PGA Village.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Naples 303 km
Miami 184 km
Orlando Airport 197 km
<