Marco Island JW Marriott Beach Resort, Golf Club & Spa

JW Marriott Beach Resort, Golf Club & Spa Marco Island
7 nätter i dubbelrum
frukost
4 middagar
Resort fee
4 greenfee
Inom kort
Samma paket som ovan i enkelrum
Du får 200 dollar per uppehåll per rum på veckopaket i resort credit

  • Naples 30 km
  • Miami 165 km
  • JW Marriott

Lyxigt boende med ett underbart läge för strand och golf

Marco Island är en pärla på den västra sidan av Florida. Här finns de kritvita stränderna med exotiska snäckor och turkosblått vatten.

JW Marriott Marco Island


Det här är ett toppklass hotell underbart placerat vid den vackra Marco Island på Floridas västra sida, 165 km från Miamis internationella flygplats. Den här vackra ön har långa kritvita stränder, en avkopplande oas vid de lugna vattnet i Mexikanska golfen. Det facinerande Everglades ligger nära och lockar till äventyr.

Rum


Här upplever du äkta lyx i hotellets 726 nyrenoverade rum och sviter. De ljusa och rymliga rummen har minibar, kylskåp och balkong.

Restauranger


HDet är världsklass på Marriotts kockar och restauranger. Här kan du välja efter tycke och smak bland hotellets 9 olika restauranger. Här kan du välja mellan gourmet, grill eller enklare rättare.

Aktiviteter

Som gäst på resorten har man tillgång till ett trevligt poolområde, strandstolar och parasoll på stranden, välutrustat gym och det finns ett dagligt program med underhållning och aktiviteter. Marriott har två banor, Rookery och Hammock bay, de ligger ca 15 minuter från hotellet.
<
Marriott Marco Island, Rookery

Rookery

Banan är belägen i ett privat område och som namnet The Rookery, ett fågelskyddsområde. Banan ligger inbäddat i grunda våtmarker som lockar många arter av fåglar. De omgivande sjöar och dammar är hem för ett rikt djurliv, inklusive örnar, alligatorer, blå hägrar och många andra typer av sjöfåglar. Det är en relativt lång och utmanande bana med snabba greener.
Marriott Marco Island, Hammock Bay

Hammock Bay

Banan ligger inbäddat i ett vackert ostört landskap. Den är en trevlig utmaning för alla golfare, oavsett spelnivå. Banan har en variationsrik layout med trädkantade fairways och ett svagt kuperad terräng. Här finns utmanande vattenhinder och strategiskt placerade bunkrar. Klubbhuset är den perfekta platsen för att avsluta din runda. Njut av en fin utsikt på terassen med något gott från den uppskattade resturangen The Hammock Bay Grill.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Naples 30 km
Miami 165 km

Vad tycker andra?