Golf i Florida

Florida

Golfa i Solskensstaten, här finns mer av allt!

Vintern får en helt ny innebörd i Florida. Här finns mer golf, fler utställningar, fler evenemang, fler butiker och mest solsken än någonstans.
Florida har en helt ofattbar mängd golfbanor, mer än 1 250 st så det finns verkligen någon bana för alla!

Upplev mer på din golfresa!
 • Floridas Paradise Coast

  Dröm dig bort till Floridas paradis kust vid Naples och Marco Island.

 • Alligator

  Everglades

  Vid Big Cypress Bend, Fakahatchee Strand längs med väg från Miami till Naples finns en riktigt bra naturpark där man kommer riktigt nära Alligatorer. En spång som är någon kilometer som man kommer ut i träskmarkerna.

 • Samla snäckor

  Samla snäckor

  På egenhand eller med en utflykt som tar dig till de allra bästa ställena för att samla riktigt vackra snäckor. Utanför Marco island och Naples finns riktigt bra ställen.

 • Hockey

  Go Panthers!

  Vill du uppleva något riktigt fartfyllt får du inte missa en NHL match! Panthers arena ligger smidigt intill det stora shopping centrat Sawgrass Mills. Vi kan hjälp att boka biljetter.

 • Fisketur

  Fiske

  Det här är något helt annat än fiske i Sverige! Kan rekommendera Glenn och hans Fishing Solves Everything som ordnar mycket bra turer och vet exakt vart man ska åka för att få fisk. Riktigt trevligt att fisken du fångar kan du få tillagad vid den mysiga lokala restaurangen Gypsy Island.

 • Naples pir

  Naples pir

  Det här är ett välkänt landmärke i Naples. Vid piren finns en suverän strand, här kan man hyra fiskespön och fiska från piren. Ofta kan man se delfiner på nära håll som simmar ända in till stranden.

 • Caspersens beach

  Caspersens beach

  Vid Florida kusten kan man hitta hajtänder, det bästa stället är vid Caspersens Beach norr om Naples. En trevlig utflykt och en vacker strand.

Resmål Florida
Shula´s Golf & hotel
Miami

Shula´s hotel & golf, Miami

Njut av en skön golfresa till Miami och den här fina golfresorten. Allt finns på plats, härlig mästerskapbana, bekvämt boende och Miamis utbud finns nära.

Shula´s
Innisbrook
Tampa

Innisbrook Resort

Resorten är belägen utanför Tampa, hem för den mytomspunna Cooperhead banan. Det är en komplett golfresort med boende av högkvalitet, restauranger, tennisbanor, gym, pooler, naturreservat och inte minst fyra egna golfbanor!

Innisbrook
Greenlinks Golf Villa
Naples

GreenLinks Golf Villas

I Naples på den västra sidan av Florida går livet i en maklig takt.Här bor du i rymliga välutrustade villor på GreenLinks Golf Villas är en del av en Leley Resort, beläget 12 km från Naples.


GreenLinks

Golf i Florida

Med 1250 golfbanor, finns det en bana för alla! Här kan du spela vid Tampa-regionen på Floridas västkust där de mäktiga vita stränderna breder ut sig. PGA Touren spelas här på den mytomspunna Cooperhead banan med de riktigt svåra hålen som kallas "Snake pit".

Florida

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta