Trevose

Golfpaket till Trevose 1/3-30/11
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (2 x Trevose, 1 x St Enodoc)
5 395
Samma paket som ovan i enkelrum

4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee
Samma paket som ovan i enkelrum
Området har många andra härliga banor, är du intresserad av att spela andra än de som ingår i paketet, kontakta oss så tar vi fram ett förslag! banor
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.

 • Bristol airport 260 km
  Newquay airport 13 km
  Gatwick flygplats 430 km
  GOLF
  Trevose Golf Club 0 km
  St Enodoc GC 26 km
 • Trevose

Vakna upp till ljudet av havet, måsarnas sång och doften av havsluft!

Cornwalls vid den sydvästra udden av England är en av främsta golf destinationer i Storbritannien och hem för några av unika linksbanorna. Trevose Golf and Country Club är en idealisk plats att bo på för golfare som vill utforska golf vid Atlantic Links området.

Trevose Golf and Country Club

Trevose Golf and Country Club är vackert beläget vid Cornwall kusten med närhet till charmiga och livliga fiskebyn Padstow, som har ett bra utbud av restauranger, brasserier och caféer. Trevose Golf and Country Club är en idealisk plats att bo på för golfare som vill utforska golf i Cornwall kusten.

Rum

Trevose erbjuder flera olika boendealternativ med lägenheter och stugor med självhushåll som totalt kan ta emot upp till 120 golfare. De är utmärkta för grupper från två till sex personer. Alla rum innehåller genomtänkta bekvämligheter för att garantera en enastående känsla av komfort. De sju stugorna som ligger intill den 18: e green är idealiska för grupper. Här finns pool, tennisbanor och en kortbana. Vid det ursprungliga klubbhuset finns Fairway Cottage som sex personer. Ett trevligt boende med ett stort vardagsrum med utsikt över golfbanan. Det senaste tillskottet är Dormy Flats erbjuder besökande golfare ett enkelt men bekvämt boende, med utsikt över poolen och 18: e green.

Restaurang

Constantine restaurang vid Trevose är en pärla på norra Cornwalls kust. Med plats för 130 och fantastisk utsikt över Atlanten och Trevose Head, är restaurangen en verkligt minnesvärd middagsupplevelse. Här kan du njuta av en meny med lokala skaldjur, kött producerat fårn de närliggande gårdarna.

Faciliteter

Den härliga miljön vid Cornwall kusten har underbara rekreationsmöjligheter och lockar till att upptäcka regionen till fots eller cykel. Trevose Golf & Country Club erbjuder också många faciliteter för att du ska få en ännu lite bättre vistelse i Padstow. Hotellet tillhandahåller gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, express in- och utcheckning, parkering och konferensavdelning. Du kan finslipa svingen vid driving rangen. Önskar du träna mer finns bordtennis, tre tennisbanor och en stor utomhuspool. Här finns även en Beauty Salon som erbjuder ett brett utbud av behandlingar, inklusive pedikyr, manikyr, vaxning och massage.
Trevose

Trevose GC

Trevose är en vackert belägen klassisk linksbana grundad 1926. Championship banan är designad av Harry Colt som även är skapat ikon banorna Augusta, Wentworth, Sunningdale, Muirfield och Royal Portrush. Från klubbhuset har man en fin panoramautsikt över havet och de vindpinade linkshålen bland de böljande dynerna. Här är man är garanterad en komplett linksupplevelse med de klassiska attributen som hör till. Banan har en intressant layout, utan något svagt hål på banan. Den är välskött med oklanderliga fairways och greener. Man har birdie möjligheter på de tre korta par femmorna. The Championship Course är en tuff men mycket rättvis.
StEnodoc

St Enodoc

Church course på St Enodoc är en juvel av linksbanor i sydvästra England med James Braid som designer. Banan ligger vackert på klipporna med utsikt över Camels mynning och Atlanten. Banan har genom åren har varit värd för flera större amatör tävlingar. Banan har allt man kan förvänta sig en James Braid design; böljande fairways, snabba greener, några blinda hål och alla med den extra fördelen av fantastiska havsvyer. Det är en variationsrik bana där inte två hål är detsamma.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Bristol airport 260 km
Newquay airport 13 km
Gatwick flygplats 430 km
GOLF
Trevose Golf Club 0 km
St Enodoc GC 26 km

Vad tycker andra?