The Reigate Manor Hotel

Golfpaket till The Reigate Manor Hotel 1/3-30/11
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (1 x St Georges Hill, 1 x Walton Heath, 1 x Berkshire)
10 150

4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (1 x St Georges Hill, 1 x Walton Heath, 1 x Berkshire)
11 295
Området har många andra härliga banor, är du intresserad av att spela andra än de som ingår i paketet, kontakta oss så tar vi fram ett förslag! banor
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.

 • Gatwick London flygplats 20 km
  Heatrow, London flygplats 44 km
  GOLF
  Walton Heath Golf Club 8,5 km
  St Georges Hills Golf Club 29 km
  Sunningdale Golf Club 43 km Berkshire Golf Club 49,5 km km
 • Reigate Manor

Upptäck golf i Surrey området

Surrey området beläget strax söder om London är en suverän destination för en golfweekend. Området har ett stort utbud av riktiga golfklassiker. Det charmiga Reigate Manor Hotel är beläget bara 20 km från Gatwicks flygplats och med gångavstånd från Reigate.

The Reigate Manor Hotel

Reigate Manor Hotel ett charmigt hotell där man får ett bra bemötande. Hotellet är beläget 20 km från Gatwicks flygplats. Det är 10 minuters promenad Reigate centrum där det finns en tågstation om man vill in till centrala London. Hotellet är bra placerat till områdets banor.

Rum

Hotellet har 50 bekväma och välutrustade rum. Samtliga rum erbjuder gratis wi-fi, rumsservice samt platt-tv med digitalkanaler. Gäster erbjuds dessutom bekvämligheter som kaffebryggare, hårtork och strykbräda.

Restaurang

Hotellets restaurang serverar en a la carté menu. Ofta har man underhållning på kvällarna och bjuder upp till dans på helgerna. Det finns även en pub med snacks. Frukostbuffén är riktig och mycket uppskattad.

Faciliteter

Best Western är rökfritt, här finns restaurang, en bar/lounge och ett kafé. Dessutom erbjuds gratis wi-fi i allmänna utrymmen och avgiftsfri parkering. Här erbjuds gäster dessutom mötesrum, kemtvätt och tvättmöjligheter

Populäraste sevärdheterna

Nonsuch Park 12,3 km Chessington World of Adventures 13,6 km Morden 17 km Colliers Wood 18,8 km Wimbledon 19,1 km
St Georges Hill

St Georges Hill

St George Hill har varit och är fortfarande idag en golfpärla och rankas högt. Varje hål, av vilka det finns tre slingor av nio, är minnesvärda och med individuell karaktär, med ljung, björk och ståtlig tall. Otvivelaktigt var Colt var ett geni - en av de stora golfbanearkitekter, om inte den största genom tiderna, och det har föreslagits att St George Hill är hans mästerverk. Stående på 1: a tee av utsikten över öppningshålet vid St George Hill verkligen aptiten för vad som komma skall. Banan har parkkaraktär med en hel del träd som kantar fairways, även om du ser en del hedar. Banan är lätt kuperad.
Walton Heath

Walton Heath

Walton Heath Golf Clubs första bana grundades 1903 och den andra ett par år senare. James Braid var då klubbens pro och skulle förbli det till sin död 1950. W. Herbert Fowler skapade här på klubben en av de finaste exemplen på hedgolf som liknar de traditionella linksbanorna. Banan har en hel del ljung, ärttörne och örnbräken som kantar fairways. Båda banorna på Walton Heath rankas som två av Storbritanniens 100 bästa banor, med Old Course som också rankas som en av de 100 bästa i världen. Walton Heath är en av världens mest kända och prestigefyllda klubbar, här har under åren en lång rad kungligheter och politiker varit medlemmar som Prince of Wales, klubbens första kapten 1935, Storbritannien statsminister David Lloyd George , Winston Churchill , Andrew Bonar Law och Arthur Balfour.

Berkshire Golf

Berkshire Golf

Klubben grundades 1928 och är hem till två Herbert Fowler banor, vilka båda betraktas som bland de bästa på de brittiska öarna. Berkshire är en traditionell medlemsklubb som varmt välkomnar besökande golfare året runt för att njuta av sin tall och ljung inramade bana. Klubben är värd för Berkshire Trophy, ett av Storbritanniens största amatörtävlingar. Tidigare vinnare inkluderar Nick Faldo, Sandy Lyle och Ross Fisher. Berkshire har också värd för engelska Amateur Championship och British Senior Amateur Championship, och år 2009 var platsen för sista kvalificerande för Senior British Open Championship. Banan ligger mindre än 20 miles från centrala London och mycket nära till flygplatsen Heathrow.
Sunningdale

Sunningdale

Sunningdale s Old Course designades av Willie Park Junior och öppnades 1901. Willie Park design ansågs revolutionerande på den tiden och Harry Colt, som var klubbsekreterare, ändrade flera hål. Banan ligger i helt härligt landskap och är otroligt vacker. Sunningdale är helt enkelt den engelska bana som liknar Augusta allra mest i sin design och natur. The Old Course anses vara en av de bästa banorna i Storbritannien och återfinns regelbundet i olika "100 bästa banor" ratinglistor. Många professionella golftävlingar har spelats på Sunningdale.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Gatwick London flygplats 20 km
Heatrow, London flygplats 44 km
GOLF
Walton Heath Golf Club 8,5 km
St Georges Hills Golf Club 29 km
Sunningdale Golf Club 43 km Berkshire Golf Club 49,5 km km

Vad tycker andra?