The Lodges at Prince's

Golfpaket till The Lodges at Prince's 1/5-31/10
Söndag- torsdag
1/5-31/10
onsdag- söndag
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (2 x Princes, 1 x North Foreland)
4 450 4 895
Samma paket som ovan i enkelrum 5 550 6 050
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (2 x Princes, 1 x Foreland)
5 195 5 650
Samma paket som ovan i enkelrum 6 695 7 150
Området har många andra härliga banor, är du intresserad av att spela andra än de som ingår i paketet, kontakta oss så tar vi fram ett förslag! banor
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.

 • Gatwick London flygplats 139 km
  Stansted, London flygplats 163 km
  GOLF
  Princes 0 km
  Royal St Georges 4 km
  Royal Cinque Ports 4,5 km
  Littlestone 56 km
 • Princes

Upptäck Kent

Prince golfanläggning ligger i Kent, en timme öster om London. Här hittar man ett kluster av Englands allra bästa linksbanor. Här njuter man klassisk links golf med ett bekvämt boende direkt vid banan med utsikt över de vita klippor Ramsgate.

Princes Lodges

Prince golfanläggning ligger i Kent, en timme öster om London. Här hittar man ett kluster av Englands allra bästa linksbanor. Här njuter man klassisk links golf med ett bekvämt boende direkt vid banan med utsikt över de vita klippor Ramsgate. Lodge at Princes ligger cirka 12 minuters bilresa från Sandwich medeltida centrum, med traditionella pubar, fristående butiker och gallerier och flera historiska kyrkor. Centrala Canterbury är cirka 25,7 km bort, och kuststaden Whistable, på norra Kent kusten, är cirka 40,2 km från staden. The Lodge at Princes ligger vid Prince Golf Club i Sandwich. Här erbjuds ett elegant boende med härliga vyer över golfbanan eller mot Sandwich Bay och Ramsgate.

Rum

Lodges är ett modernt hotell med 38 fina rum. Varje rum har platt-TV, sittgrupp, te- och kaffekokare, eget badrum, hårtork och gratis toalettartiklar och fritt Wifi. Rummen har en fin utsikt över banan och kända vita klipporna.

Restauranger

Här äter man gott, Brasserie on the Bay Brasserie håller en hög kvalitet och serverar en meny med lokalt producerade råvaror. Det finns också en mysig loungebar med öppen spis, som serverar ett urval av cocktails. När vädret tillåter finns en fin utomhusterrass. Spike Bar vid Prinsens Klubbhuset erbjuder enklare rätter eller drink i samband med golfrundan. Här kan du starta dagen med en komplett engelsk frukost.

Faciliteter

Det finns ett komplett gym, konferens rum samt ett biljard rum. Hotellet erbjuder fri parkering och Wi-Fi.
Princes Golf Club

Princes

Prince Golf Club är belägen i en idyllisk kustnära miljö där man får ett vänligt bemötande. Det här är en klassisk links bana med tre fantastiska 9 håls slingor som löper längs den vackra sydöstra kusten. De är riktigt utmanande, speciellt om vinden blåser in från havet. Greenerna är alltid snabba som skyddas av djupa bunkrar.
Royal St George

Royal St Georges

Klubben har en lång och framstående golf historia, grundad redan 1887. Banan är en av Englands finaste linksbanor, och har varit värd för The Open Championship fjorton gånger senast 2011 när irländaren Darren Clarke lyfte The Claret Jug. Banan karaktäriseras av böljande fairways och snabba greener och de djupa bunkrarna. Royal St Georges är en utmaning även för den bästa av golfare och ett minne för livet.

Royal Cinque Ports

Royal Cinque Ports

Royal Cinque Ports Golf Club är en klassisk linksbana som rankas riktigt högt i England. Klubben har varit värd för många mästerskap, bland annat två Opens 1909 och 1920 och fyra final kval till Open. Både James Braid och Sir Guy Campbell har satt sina avtryck på banan. Banan uppfatts som riktigt utmanande där vinden framförallt på de sista håken utgör enstor del av svårigheterna. De smala fairwaysen kantas av en tät tuff ruff och snabba greener.
Här finns bra träningsfaciliteter, inklusive en driving range, putting green, chipping green och pitching greener.
Fakta
Littlestone

Littlestone

Det här är en unik links klubb med två banor. The Championship Links & The Warren och Little GC. Banorna går längs med naturliga böljande Links marker mellan den berömda Romney Marsh & Engelska kanalen i sydöstra hörnet av Kent. Den hör delen av England har ett unikt mikroklimat som gör den till en av de torraste platserna i Storbritannien. Littlestone räkans bland topp 100 banor i England och en av de bästa linksbanor i hela Storbritannien och Irland. Den grundades 1888, har det stått värd för många stora mästerskap och har en lång och framstående historia. Klubben är återigen med rätta stolt över att det valdes som en sista kvalificerande bana för 2011 Open Championship.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Gatwick London flygplats 139 km
Stansted, London flygplats 163 km
GOLF
Princes 0 km
Royal St Georges 4 km
Royal Cinque Ports 4,5 km
Littlestone 56 km