The Royal & Fortescue Hotel

Golfpaket till The Royal & Fortescue Hotel 1/3-30/11
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (1x Royal North Devon, 1 x Saunton East 1 x Saunton West)
5 895
Området har många andra härliga banor, är du intresserad av att spela andra än de som ingår i paketet, kontakta oss så tar vi fram ett förslag! banor
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.

 • Bristol flygplats 135 km
  GOLF
  Saunton GC 13 km
  Royal North Devon GC 17 km
  St Enodoc GC 103 km
  Trevose Golf Club 112 km
  Burnham & Berrow GC 113 km
 • Fortescue

Upptäck links golf på Atlantic Links

Atlantic Links vid sydvästra England är en av främsta golf destinationer i Storbritannien och hem för några av de allra bästa linksbanorna i England. Barnstaple har ett bra läge vid Atlantkusten nära ett kluster av golf pärlor som Burnham & Berrow i Somerset, Royal North Devon och Saunton i North Devon och Trevose och St Enodoc i Cornwall.

The Royal & Fortescue Hotel

Royal & Fortescue är ett charmigt lyxhotell med ett utmärkt läge mitt i centrala Barnstaple vid historiska High Street. Här bor du omgiven av designbutiker, marknaden och teatern. En kort biltur tar dig till de gyllene stränderna i North Devon eller dramatiska skönheten Exmoor.

Rum

Royal & Fortescue har 49 lyxiga hotellrum. De flesta av rummen har nyligen renoverats med en ny modern stil, snygg inredning och alla de små detaljerna som gör skillnad.

Restauranger


Med två restauranger och två barer finns det ingenstans bättre att varva ner och njuta av en måltid eller en cappuccino. På Royal & Fortescue Hotel, kan du välja mellan eleganta middagar på Fortescue restaurang eller vid bistron, 62 Bank. Fortescue Restaurant erbjuder förstklassig mat i en underbar miljö. 62 Banken är en modern bar och bistro

Faciliteter

Här kan du koppla av i en skön spa avdelning med inomhuspool och bastu. Det finns möjlighet till massagebehandlingar. När vädret tillåter kan du njuta av solen på den fina terassen vid den uppvärmda utomhuspoolen.
Burnham

Burnham & Berrow GC

Burnham & Berrow Golf Club grundades 1890. Arkitekt Herbert Fowler, Hugh Alison, Harold Hilton, Dr.Alister MacKenzie, Harry Colt Burnham är en traditionell linksbana med 9 hål ut från klubbhuset och sedan 9 hål tillbaka designade av Harry Colt. Banan har en utmanande layout med böljande fairways, skyddade av djupa pott-bunkrar och tuff ruff. Greenerna är ganska små men mycket snabba. Det finns många kända och omväxlande hål på Burnham. Burnham har varit värd för många viktiga amatör mästerskap under åren och används regelbundet som kvalbana till British Open. .
Saunton GC

Saunton GC

Saunton GC – East Course Denna underbara linksbana har varit värd för många stora nationella och internationella mästerskap under sin 110-åriga historia. Banan ligger bland de spektakulära sanddynorna vid Braunton Burrows. Saunton GC – West Course West Course öppnades ursprungligen på 1930-talet. Banan är något kortare än den mer kända Östra banan. Banan är en klassisk linksbana. .
Royal North Devon

Royal North Devon GC

Det här en fantastisk linksbana, den äldsta i England grundades 1864, rankad 54 i England. Själva banan är helt naturlig med de typiska links karaktärsdragen djupa bunkrar, upphöjda greener och böljande fairways. Klubben andas golftradition, och en golf pilgrimsfärd till Royal North Devon är ett måste för alla som är intresserade av historien om golf. Royal North Devon har knappast förändrats under sina 150 år, och att spela här är som att ett steg tillbaka i tiden för att se hur golf då. Man kan fortfarande räkna med att se fåren runt banan, och ohyggliga bunkrar.
Trevose

Trevose GC

Trevose är en vackert belägen klassisk linksbana grundad 1926. Championship banan är designad av Harry Colt som även är skapat ikon banorna Augusta, Wentworth, Sunningdale, Muirfield och Royal Portrush. Från klubbhuset har man en fin panoramautsikt över havet och de vindpinade linkshålen bland de böljande dynerna. Här är man är garanterad en komplett linksupplevelse med de klassiska attributen som hör till. Banan har en intressant layout, utan något svagt hål på banan. Den är välskött med oklanderliga fairways och greener. Man har birdie möjligheter på de tre korta par femmorna. The Championship Course är en tuff men mycket rättvis.
Saunton GC

St Enodoc

Church course på St Enodoc är en juvel av linksbanor i sydvästra England med James Braid som designer. Banan ligger vackert på klipporna med utsikt över Camels mynning och Atlanten. Banan har genom åren har varit värd för flera större amatör tävlingar. Banan har allt man kan förvänta sig en James Braid design; böljande fairways, snabba greener, några blinda hål och alla med den extra fördelen av fantastiska havsvyer. Det är en variationsrik bana där inte två hål är detsamma.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Bristol flygplats 135 km
GOLF
Saunton GC 13 km
Royal North Devon GC 17 km
St Enodoc GC 103 km
Trevose Golf Club 112 km
Burnham & Berrow GC 113 km

Vad tycker andra?