Crown Hotel

Golfpaket till The Crown Hotel Harrogate 1/3-30/11
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (1 x Pannal, 1 x Harrogate, 1 x Moortown)
5 150
Samma paket som ovan i enkelrum 6 650
4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee(1 x Pannal, 1 x Harrogate, 1 x Moortown)
5 750
Samma paket som ovan i enkelrum 7 795
Området har många andra härliga banor, är du intresserad av att spela andra än de som ingår i paketet, kontakta oss så tar vi fram ett förslag! banor
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.

 • Leeds flygplats 20 km
  Manchester, flygplats 112 km
  Luton, Londons flygplats 295 km
  GOLF
  Pannal Golf Club 5 km
  Harrogate Golf Club 5 km
  Moorton 18 km
  Alwoodley 18 km
 • The Crown

Upptäck golf i Yorkhire området

Här bor du med ett bra centralt läge i trevliga Harrogate. Det är en bra utgångspunkt att upptäcka Yorkshires härliga golfbanor.

The Crown Hotel Harrogate

Det vackra landskapet i Yorkshire vid den nord östra delen av England lockar med över 190 variationsrika golfbanor, från links klassiker vid havet till uppvuxna parkbanor. The Crown är centralt beläget i Harrogate som ligger 20 km från populära Leeds om under senaste åren utvecklat sin stadskärna och erbjuder ett vibrerande nattliv. Hotellet ligger bara ett par minuters promenad till Harrogates pittoreska stadskärnan med sina fascinerande antikaffärer, rikt historiska viktorianska arkader och intressanta butiker
The Crown är ett av de äldsta hotellen i Harrogate och ligger i en 300 år gammal byggnad. Under årens lopp har hotellet välkomnat gäster så som Lord Byron och Sir Edward Elgar. Hotellet erbjuder en underbar blandning av modernitet och traditionell lyx. Hotellet har 114 stilfullt inredda rum. Alla rum har följande telefon, 24 timmars rumsservice, gratis WiFi i alla rum, te och kaffekokare, strykjärn och strykbräda och hårtork.
Hotellet har en uppskattad restaurang och bar. Det finns en omfattande vinlista och ett brett utbud av öl och sprit för alla smaker. Starta dagen med en god frukost buffe som har det mesta serverad i en fin miljö. Efter en dag på golfbanan kan du avsluta med en nattfösare och lite snacks i Henrys Bar, den trevliga barloungen
Pannal

Pannal Golf Course

Pannal Golf Club, som grundades 1906, ligger bland hedarna i Yorkshire, vilket ger en fantastisk utsikt över Almscliffe Crag och Crimple Valley. Banan är känd för att hållas i ett perfekt skick.
Pannal har stått värd för ett antal större tävlingar genom åren, inklusive Open Championship Regional Qualifier, Yorkshire County Championship och 1975 för Junior British Open som vanns av en viss Nick Faldo. Signaturhålet är det 17:e som är ett fantastiskt par 3, med en upphöjd tee, som ser ut över de vackra omgivningarna i Yorkshire.
Harrogate

Harrogate GC

Klubben grundades 1892 och är den äldsta i Harrogate. Den har en lång historia och är mycket väl respekterad i hela landet. Klubben är stolt över att vara en medlem av Mackenzie Society, och är banan där europatour stjärnan John Parry spelade som junior. Banan mäter 6,198 yards i en ganska platt terräng i en naturskön omgivning. Det är en bana där man får tänka sig för vid utslaget då det finns en del out of bounds och vattenhinder.
Moortown

Moortown GC

Moortown har alltid haft rykte om sig som en av landets finaste banor. Banan ligger bland hed- och skogslandskap. Moortown Golf Club är en Alister MacKenzie klassiker, byggd på hedar i Yorkshire.
Den är känd för att ha varit värd för Ryder Cup, och håller fortfarande mycket hög klass, som 42:a bästa banan i landet. Själva banan är inbjudande med stora fairways, men missar du fairway, lär du hamna i ärttörne och ljung. Signaturhålet är Gibraltarhålet, ett par 3, uppkallat efter Gibraltar på grund av att hålet placerats på en stenig platå. Ett riktigt bra pittoreskt golfhål. Det är ingen överraskning att Moortown rankas bland de bästa klubbarna i England.
Alwoodley

Alwoodley Golf Course

Alwoodley är en av Englands finaste banor som rankas som nr 15 i landet. Det var Alister MacKenzies allra första banbygge. Banan är en fröjd att spela året runt. Banan ligger på Yorkshire hedarna och hålen omgärdas av ljung och ärttörne. Greenerna är stora och ondulerade. De sista nio hålen är lite tuffare än de första så det gäller att ha fokus kvar till de sista så man får en bra score.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Leeds flygplats 20 km
Manchester, flygplats 112 km
Luton, Londons flygplats 295 km
GOLF
Pannal Golf Club 5 km
Harrogate Golf Club 5 km
Moortown 18 km
Alwoodley 18 km

Vad tycker andra?