The Belfry

Golfpaket till The Belfry

3/9-14/10 15/10-31/12
3 nätter i dubbelrum
frukost
fri golf (1 runda på Brabazon)
5 450 4 495

4 nätter i dubbelrum
frukost
fri golf (2 rundor på Brabazon)
7 750 5 950
Tillval halvpension (3 rättersmiddag i Ryder Grill) 400 kr per dag

  • Birmingham flygplats 14,3 km
  • The Belfry

Mytomspunnen Ryder Cup anläggning

The Belfry är ett golfmecka för både professionella och amatörspelare. Det är en mytomspunnen golfresort där Ryder Cup, har spelats här fyra gånger, senast i september 2002, där Sam Torrance ledde Europa till en nervkittlande seger.

The Belfry


Golfresortens historia började 1959 när Jimmy Burns köpte det som då var en privat fastighet i Sutton Coldfield, i hjärtat av England, bara 12 minuter från Birminghams flygplats och en kvart från stadskärnan i Birmingham och skapade hotellet The Belfry.

Rum

Hotellet har ljusa och rymliga rum med alla moderna bekvämligheter. Rummen kan möbleras med dubbelsäng eller två enkelsängar. Varje rum HD TV, duschkabiner, WiFi, telefon, hårtorkar, kaffe, te faciliteter, -24 h rumsservice.

Restauranger

Ryder Grill är en stilfull restaurang med en fantastisk utsikt över golfbanan. Det är en njutning för alla sinnen, med god mat och en avslappnad och vänlig atmosfär. Brabazon Bar är beläget i hjärtat av resorten. Här kan man träffas och umgås i en lugn och elegant miljö. Baren serverar eftermiddagste, lättare mat, cocktail eller om du önskar ett glas gott vin.

Spa

Spa-och sportavdelningen erbjuder ett utbud av motion och fitness som passar alla oavsett om du vill ha ett fullständigt träningspass i gymmet, eller föredrar en gruppträning eller helt bara vill ha ett dopp i poolen.
<
Belfry DerbyThe Derby
Bankaraktär: Parkbana Byggår: 1977 PAR 69. Hcp-krav (d/h): 36/28 gul tee 5 576 m. Scorecard Belfrythe derby
The Derby erbjuder golfare en riktigt utmaning. Med strategiskt placerade bunkrar, flertalet vattenhinder och väl utformade "risk and reward" hål, är The Derby perfekt för golfare på alla nivåer. Banan kräver noggrannhet redan från 1:a tee för att inte tala om bra val av klubba och intelligent bollplacering.
Belfry BrabazonThe Brabazon se film Höjdpunkter från The Barbazone
Bankaraktär: Parkbana Byggår: 1977 Hcp-krav (d/h): 32/24 PAR 72 GUL 6 632 m  Scorecard Belfrythe derby
Det här en mytomspunnen golfbana där Ryder Cup spelats fyra gånger mer än någon annan plats i världen. Banan är genomsyrad av Rydercup historia, med majestätiska fairways och släta greener har många världsberömda scener och några av golfens mest spännande dramer har utspelat sig. Brabazons farofyllda bunkrar och sjöar har testat några av de största spelarna inklusive Ballesteros, Woods och Faldo. The Brabazon är designad av Dave Thomas och Peter Allis
Belfry PGAPGA National
Byggår: 1997 Hcp-krav (d/h): 32/24, Par 72 GUL 6 449 M RÖD TEE m design Dave Thomas Scorecard Belfry PGA 
Med sin inlandlinks karaktär, presenterar denna golfbana en unik utmaning tack vare hårdare och snabbare fairways, vidöppna ondulerade greener och djupa bunkrar, ända upp till 4,57 meter i höjd. PGA National har snabbt blivit en av de bästa golfbanorna i England och har stått som värd för två European Tour tävlingar. Banan är erkänd av PGA som en världsklass bana och den enda PGA märkta i England, detta gör PGA National till ett måste för golfare som njuter av kreativitet och de utmanande slag som krävs vid linksgolf.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Birgmingham flygplats 14,3 km