Golfresa till Englands Golf coast, The Ambassador

Golfpaket till The Ambassador

1/4-30/9 1/10-31/10
3 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (Hesketh, Southport, West lancashire)
5 395 4 895
Samma paket som ovan i enkelrum 6 295 5 795

4 nätter i dubbelrum
frukost
3 greenfee (Hesketh, Southport, West lancashire)
5 895 5 395
Samma paket som ovan i enkelrum 7 095 6 595
Tillägg för spel på helg från 150 kr
Området har många andra härliga banor, är du intresserad av att spela andra än de som ingår i paketet, kontakta oss så tar vi fram ett förslag! banor
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.
Golf och fotboll

Tips, kombinera golfresan med fotboll!

Passa på att se Liverpool Live på Anfield under din golfresa Vi ordnar dina biljetter på Anfield för att se Liverpool FC, för aktuella matcher se footballtravel.se

 • Liverpool flygplats 49 km
  GOLF
  Hesketh Golf Club 2 km
  Hillside Golf Club 4 km
  Southport & Ainsdale 5 km
  Formby Hall Golf Resort 8 km
 • Ambassador

Upptäck links golf på Englands Golf Coast

Charmiga kuststaden Southport, 32 km fån Liverpool, är den perfekta utgångspunkten för spel på områdets suveräna banor. Ambassador Townhouse är beläget på promenadavstånd till Southports shoppinggatan och vackra strandpromenad. Varför inte kombinera en golfresan med fotboll i Liverpool?

Ambassador Townhouse

Det här är ett charmigt litet hotell centralt beläget i Southport. Det är ett litet hotell med personlig service. Här bor man perfekt beläget till den här regionens fantastiska linksbanor som Hesketh, Southport och West lancashire.

Rum

De 8 rummen är rymliga och individuellt inredda med en klassisk design. Man har lagt en stor omsorg på att gästerna ska bo bekvämt, så här finns sköna sängar med mjuka täcken, fluffiga kuddar. Alla rum har: LCD-TV, gratis Wi-Fi, väckarklocka, dusch, hårtork, centralvärme.

Restauranger


Här serveras en god klassisk engelsk frukost, tillagad med finaste lokala råvarorna. Den står man sig bra på för en dag på golfbanan! Restaurang som serverar prisbelönt mat i en avkopplande atmosfär och det finns en fin terrass för att äta ute i det fria. I de sköna sofforna kan du slappna av eller ta en drink i baren.

Spa & Wellness

Britterna är ett fotbolls tokigt land, och stämningen är något som man bara måste uppleva på plat s, inte minst uppladdningen på någon lokal pub före matchen. Vill du uppleva stämningen live kolla gärna in footballtravel.se för aktuella matcher vi hjälper till att ordna biljetter

Hillside Golf Club

Allmänt betraktas Hillside som den bästa brittiska golfbana som inte har haft Open Championship ännu. Banan ligger ett stenkast från Royal Birkdale och liknar på många sätt sin granne. Utrundan domineras av järnvägen som löper parallellt med öppningshålet. De sista 9 hålen gjordes om på 60-talet och bland dessa finns en rad hål som dröjer sig kvar i minnet långt efter besöket. Hillside har varit värd för flera stora mästerskap.

Southport & Ainsdale Golf Club

Klubben har varit värd för två Ryder Cup matcher, 1933 och 1937. Det här är en av James Braids storslagna skapelser, en genuin linksbana, placerad bland sanddynerna på nordvästra kusten. Här finner man en traditionell känsla av en genuin linksbana som man kanske bara finner på de brittiska öarna.

Hesketh

Det här är den äldsta golfklubben i Southport, belägen bland sandynor i den norra änden av ett känt naturreservat. Banan är en blandning av links och parkbana. Banan karaktäriseras av de höga sanddynerna som ramar in de mjukt böljande fairwaysen. Hesketh regelbundet som kvalbana till The Open.

West Lancashire

Det här är en mycket populär linkbana som även används som slutkvalbanan till The Open. Det är en lång och omväxlande mästerskapsbana där utmaningarna varierar kraftigt beroende på väder och vind.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Liverpool flygplats 49 km
GOLF
Hesketh Golf Club 2 km
Hillside Golf Club 4 km
Southport & Ainsdale 5 km
Formby Hall Golf Resort 8 km

Saker att göra

The Red på Anfield

Fotboll på Anfield

Följ ”the Reds” live i på Anfield i Liverpool! Britterna är ett fotbollstokigt land och stämningen är något som man bara måste uppleva på plats, inte minst uppladdningen på någon lokal pub före matchen. Vill du uppleva stämningen live, kolla gärna in www.footballtravel.se för aktuella matcher. Vi hjälper till att ordna biljetter!
Storstadspuls

Storstadspuls

Med ett gångavstånd på 5 min till tågstationen blir både Manchester och Liverpool lätt att besöka och man ges ett stort utbud av platser att besöka samt aktiviteter att göra, förstklassig shopping på Lord Street, utmärkta strandpromenader, mysiga restauranger, marinan, museer, gallerior, flyguppvisningar, parker, nöjespark, m.m., och www.visitmanchester.com, www.visitliverpool.com
Golf och Beatles

The Beatles

Liverpool är födelseplatsen för det bästa bandet i världen, och Beatles fans från hela världen vallfärdar hit. Albert Dock är en bra plats att starta sin Beatles Story som följer John, Paul, George och Ringo från deras tidiga början till den globala Beatlesmania och därefter. Albert Dock är också utgångspunkten för den Magical Mystery Tour , en två timmar lång bussresa tar i olika Beatles landmärken, inklusive Penny Lane och Strawberry Field
Golf i Southport

Charmiga Southport

Southport en charmig klassisk kuststad med liv och rörelse. Southport Pier är ett historiskt landmärke vid havet. Härifrån kan man se längs kusten till Blackpool och norra Wales, och du kan ta en avkopplande resa tillbaka till ingången på piren tåget. Kolla gärna in www.visitsouthport.com om det lokala utbudet och aktuella evenemang.