Golfresa England

Golf historia, tradition i England


Vill du utmana dig på en klassisk Ryder Cup som ligger inbäddad i ett vackert engelskt landskap, eller kombinera golfsvingarna med engelska pubar.

Våra golfresor till England går till "Englands Golf Coast" belägen vid Liverpools kust och till Birmingham. Du kan även utforka Kent området söder om London.

Upplev mer på din golfresa!

  • The Reds The Reds

    Kombinera din golfresa med att se Liverpool Live och känn stämningen vid Anfield Road. För aktuella matcher se www.footballtravel.se

  • Tips vad du kan se och göra i Liverpool.

  • Southport

    Southport är en mysig klassisk engelsk kuststad belägen mellan Liverpool och Manchester. Härliga strandpromenader med vackra vyer över den nord västliga kustlinjen. Här är lite inspiration om vad du kan göra här.

Resmål

The Belfry
Birmingham

The Belfry

The Belfry är ett golfmecka för både professionella och amatörspelare. Det är en mytomspunnen golfresort där Ryder Cup, har spelats här fyra gånger, senast i september 2002, där Sam Torrance ledde Europas till en nervkittlande seger. The Belfry
England Golf Coast, The Ambassador
Liverpool

The Leicester Guest House

Här på Englands golfkust hittar du de legendariska banorna som Royal Birkdale, Royal Liverpool och Royal Lytham & St Annes. The Leicester är bra beläget till golf, butiker, restauranger och shopping.
The The Leicester
The Lodges
KENT

The Lodges

Prince golfanläggning ligger i Kent, en timme öster om London. Här njuter man klassisk links golf med ett bekvämt boende direkt vid banan med utsikt över de vita klippor Ramsgate. The Lodges at Princes
Wales, Celtic Manor
Wales

Celtic Manor

Elegant golfresort som är belägen i den vackra Usk Valley i nordvästra Wales. Det är en destination av världsklass som var värd för 2010 Ryder Cup.
Wales Celtic Manor

Golf i England

England har helt otroliga 2 000 banor och mer än 740 000 golfare. Här är fem olika områden med helt suveräna banor, välkommen att hitta din favorit!
Englands Golf Coast Kent

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta