Park Hyatt Dubai

Golfpaket till Park Hyatt Dubai 1/10-28/2 2019 1/3-30/5 2019
7 nätter i dubbelrum
Frukost,
5 greenfee välj mellan
2 x 18 hål Dubai Creek (sön - tor)
1 x 18 hål Fire Jumeirah
1 x 18 hål Els Club (sön - ons)
16 695 15 395
Tips! Kombinationspaket Park Hyatt Abu Dhabi och Dubai 1/10-31/5 2019
4 + 3 nätter i dubbelrum Park Hyatt Dubai och Abu Dhabi
Frukost
5 x 18 hål hål välj mellan
Saadiat Golf Club (sön - ons)
Abu Dhabi (sön - ons)
Yas Links (sön - tor)
Dubai Hills (sön - tor)
Els Club (sön - ons)
Montgomerie (sön - tor)
15 195

  • Dubai Internationella flygplats 21 km
    Emirates Golf Club 6,5 km
    Arabian Ranches 23 km

Lyxigt modernt boende vid Dubai Creek

Det här är en lugn oas vid Dubai Creek Golf & Yacht Club, en idyllisk miljö för en lyxig golfsemester.

Park Hyatt Dubai Creek


Park Hyatt Dubai är ett modernt förstklassigt hotell i som är beläget vid stranden av Duabi Creek.

Rum

Här finns 223 rum varav 34 suiter. Alla erbjuder en fin utsikt över Dubai Creek från balkongen eller terrassen. Det finns gratis Wi-Fi på hotellet.

Restauranger

Att äta på Park Hyatt hotell är en upplevelse i sig. Kockar och sommeliers i världsklass använder lokalt framställda ingredienser för att tillverka enastående menyer. Noépe är belägen i hjärtat av den eleganta och pittoreska småbåtshamnen. Här njuter man förutom av maten även av en fantastisk panoramautsikt över viken. Thai Kitchen är känt för sin autentiska thailändska matlagning utarbetad av inhemska kockar. Brasserie du Park serverar hälsosamma rätter, som representerar de enkla men äkta smakerna från stranden av den parisiska rivieran. Vid Poolbaren kan du njuta av en mängd olika drycker och välja bland lite enklare rätter som serveras vid poolbaren eller på soldäcken som omger utomhuspoolen.

Spa & Wellness

Park Hyatt Dubai har en fantastisk 25-meters swimmingpool och fyra bubbelpooler, en i varje hörn och omges av grönskande tropiska trädgårdar.

The Els Club

Fairwaysen på denna bana drar verkligen nytta av den dramatiska topografin i området, vilket gör den mycket spännande och underhållande att spela. Med sina kuperade sluttningar i den inhemska ökenlandskapet är denna en fin links bana i klassisk stil.
Montgomerie Golf Club

Montgomerie Golf Club

The Address Montgomerie Golf Club är en av de mest populära banorna i Dubai. Det är mästerskapsbana med linkskaraktär. Trots att den ligger i ett ökenlandskap finns här en hel del vattenhinder. Greenerna är stora och ondulerade. Efter rundan kan du njuta av något gott i det fina klubbhuset.
Dubai Hills

Dubai Hills

Dubai Hills är läckert placerat med Dubais Skyline i bakgrunden. Banan är designad av European Golf Design som har skapat en variationsrik 18 hålsbana i det typiska ökenlandskapet. Banan har breda fairways mellan sanddynor och noga utplacerade bunkrar. Greenerna är stora och ondulerade. En riktigt trevlig spelupplevelse!

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dubai Internationella flygplats 21 km