Ocean View

Golfpaket till Ocean View
7 nätter i dubbelrum
Frukost,
4 rundor golf vardagar (Dubai Creek, Emirates Faldo, The Els, The Adress)
transfers flyg och banor
Kontakta oss för pris

  • Dubai Internationella flygplats 21 km
    Emirates Golf Club 6,5 km
    Montgomerie The Adress 8 km
    The Els GC 15 km
    Dubai Creek GC 35 km

Jumeirah Beach är Dubais lyxiga strand paradis och här ligger allt inom gångavstånd. Du njuter av Persiska vikens ljusa sandstränder kantade av palmer, promenadstråk, exklusiva butiker, restauranger och testar Dubais spektakulära golfbanor.

Ocean View Dubai

Hotellet har ett bra läge vid Jumeirah Beach i hjärtat av pulserande Dubai, med närhet till de kritvita stränderna och med tillgång till allt vad Dubai har att erbjuda. Det är en perfekt utgångspunkt en golfresa extra allt! Hotellet ligger i början av The Walk som är Jumeirah Beach berömda strandpromenad en smältdegel där arabiskt blandas med västerländskt.  Här finns mysiga restauranger, bra shopping och underhållning. Här samlas både lokal befolkning, västerländska turister, unga och gamla.

Rum

Ocean View har 334 rum och sviter som har en magnifik havsutsikt och stora balkonger. Rummen är rymliga (36 kvm) och ljust inredda. Det finns gratis Wi-Fi på hotellet.

Restauranger

Hotellets har sex restauranger och barer. Här kan du välja att äta brasilianska chuarrsco, delta på internationella temakvällar, ta en lättare rätt vid poolside snackbaren.

Spa & Wellness

Koppla av i den tempererade poolen som vetter mot Persiska viken. Passa på att njuta av en behandling på Calm Spa & Salon. Här finns även en modern hälsoklubb med bra träningsutrustning, bastu, ångbad och jacuzzi.
Hotellet ligger vid The Walk som har shopping och restauranger. Det är en kort promenad tilll den allmänna stranden. Du kan även hoppa på hotellets fria transfer till den privata stranden som ligger vid syster hotellet, JA Jebel Ali Golf Resort.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Dubai har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Förenade Arabemiraten

Dubai Creek Golf Club

En bana med fantastiska ondulerande fairways med avgränsningar av sjöar och palmer. En bana för alla att njuta av, även om den kräver viss noggranhet och strategi då många av greenerna erbjuder många vägar. Dubai Creek har vid flera tillfällen varit värd för PGA European Tour.
Fakta
The Emirates Golf Club

Emirates Golf Club Faldo

Faldo Course är Emirates andra mästerskapsbana som ursprungligen öppnade 1996, men byggdes om år 2006 av Nick Faldo. Det är en vacker och utmanande bana belägen runt Majlis Course. Här har Faldo utmanat dig som golfare med många väl placerade bunkrar, vattenhindren i prinicp alla hål och stora snabba greener.
Fakta

Emirates Golf Club Majlis

The Majlis är en utmanande mästerskapsbana som rankas som en av de allra bästa golfbanorna i hela Mellanöstern. Här hålls står årligen stora golftävlingar som lockar många av världens bästa spelare till Dubai. Det är en spektakulär banan där de gröna frodiga fairwaysen omsluts av höga sanddynor och det omgivande ökenlandskapet. En del av banans utmaning är flertalet salt- och sötvattensjöar kommer i spel på många av hålen.
Fakta

The Els Club

Fairwaysen på denna bana drar verkligen nytta av den dramatiska topografin i området, vilket gör den mycket spännande och underhållande att spela. Med sina kuperade sluttningar i den inhemska ökenlandskapet är denna en fin links bana i klassisk stil.
Fakta
Montgomerie Golf Club

Montgomerie Golf Club

The Address Montgomerie Golf Club är en av de mest populära banorna i Dubai. Det är mästerskapsbana med linkskaraktär. Trots att den ligger i ett ökenlandskap finns här en hel del vattenhinder. Greenerna är stora och ondulerade. Efter rundan kan du njuta av något gott i det fina klubbhuset.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dubai Internationella flygplats 21 km

GOLF
Dubai Internationella flygplats 21 km
Emirates Golf Club 6,5 km
Montgomerie The Adress 8 km
The Els GC 15 km
Dubai Creek GC 35 km