Ocean View

Golfpaket till Ocean View
7 nätter i dubbelrum
Frukost,
4 rundor golf vardagar (Dubai Creek, Emirates Faldo, The Els, The Adress)
transfers flyg och banor
Kontakta oss för pris

  • Dubai Internationella flygplats 21 km
    Emirates Golf Club 6,5 km
    Arabian Ranches 23 km

Lyxigt strandparadis vid Jumeirah Beach

Jumeirah Beach är Dubais lyxiga strand paradis och här ligger allt inom gångavstånd. Du njuter av Persiska vikens ljusa sandstränder kantade av palmer, promenadstråk, exklusiva butiker, restauranger och testar Dubais spektakulära golfbanor. The Walk är Jumeirah Beach berömda strandpromenad en smältdegel där arabiskt blandas med västerländskt. 

Ocean View Dubai


Hotellet har ett bra läge vid Jumeirah Beach Dubais lyxiga badort med ljusa långa sandstränder. Hotellet ligger i början av the Walk, den berömda strandpromenad som sjuder av liv och rörelse. Här finns mysiga restauranger, bra shopping och underhållning. Här samlas både lokal befolkning, västerländska turister, unga och gamla.

Rum

Ocean View har 334 rum och sviter som har en magnifik havsutsikt och stora balkonger. Rummen är rymliga (36 kvm) och ljust inredda. Det finns gratis Wi-Fi på hotellet.

Restauranger

Hotellets har sex restauranger och barer. Här kan du välja att äta brasilianska chuarrsco, delta på internationella temakvällar, ta en lättare rätt vid poolside snackbaren.

Spa & Wellness

Koppla av i den tempererade poolen som vetter mot Persiska viken. Passa på att njuta av en behandling på Calm Spa & Salon. Här finns även en modern hälsoklubb med bra träningsutrustning, bastu, ångbad och jacuzzi.
Hotellet ligger vid The Walk som har shopping och restauranger. Det är en kort promenad tilll den allmänna stranden. Du kan även hoppa på hotellets fria transfer till den privata stranden som ligger vid syster hotellet, JA Jebel Ali Golf Resort.
Al Badai Golf Club

Al Badai Golf Club

Mästerskapsbana designad av Robert Trent Jones II. Al Badia har en arabisk oas- layout med mycket vattendrag och "sandfloder". Det är en såväl utmanande bana för den mer rutinerade golfaren som även välkommande för medelhandikapparen, med fyra olika tees att välja på.
Fint klubbhus med jazuzzi och bastu för att koppla av efter rundan.
The Emirates Golf Club

Emirates Golf Club

Klubben har två mästerskapsbanor samt en 9-håls bana.
The Majlis är en utmanande bana skulpterad runtom de höga sanddynerna. En vacker bana med inhemsk flora, kompletterat med slingrande fairways och sju sjöar.
Faldo-banan bär givetsvis Faldos kännetecknande tees och bunkrar, kombinerad med den naturliga terrängen skapar en unik golfupplevelse.

Dubai Creek Golf Club

En bana med fantastiska ondulerande fairways med avgränsningar av sjöar och palmer. En bana för alla att njuta av, även om den kräver viss noggranhet och strategi då många av greenerna erbjuder många vägar. Dubai Creek har vid flera tillfällen varit värd för PGA European Tour.

The Els Club

Fairwaysen på denna bana drar verkligen nytta av den dramatiska topografin i området, vilket gör den mycket spännande och underhållande att spela. Med sina kuperade sluttningar i den inhemska ökenlandskapet är denna en en fin links bana i klassisk stil.
Arabian Ranches

Arabian Ranches Golf Club

Golfbanan är en utmaning för golfare på alla nivåer. Den har par 72, och är en ökenbana som karaktäriseras av de stora naturlia waste land områdena som kantar de frodiga fairways och greener.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Dubai Internationella flygplats 21 km

GOLF
Emirates Golf Club 6,5 km
Arabian Ranches 23 km