Golf i Dubai

Förenade arabemiraten

För en soldränkt golfresa med en av världens bästa stränder!

Efter drygt sex timmars resa befinner du dig i en helt ny värld – Förenade Arabemiraten bestående av 7 emirater. På några få år har destinationen etablerat sig som ett av de nya intressanta golfresemålen. Inte minst Race to Dubai har verkligen satt Förenade Arabemiraten på golfkartan.
Våra golfresor går till emiraten Dubai och Abu Dhabi som genomgått en explosionsartad utveckling de senaste årtiondena. Emiraten har förvandlats till supermoderna världsmetropoler med extrema byggnader, lyxig shopping, hänförande sevärdheter.


Upplev mer på din golfresa!
 • Rida kamel

  Kameler

  Testa kamelridning i öknen! Det finns många bra turer för att göra något riktigt exotiskt som att rida på en kamel mitt bland sanddynorna.

 • shopping

  Shopping

  Shop til You drop! Dubai har helt enorma shopping center och det är en upplevelse att bara komma till en Shopping Mall och förundras över allt det överdådiga!

 • marknad

  Lokala Souker

  I den gamla delen av Dubai finns ett myller av små Souker. Kvarteren har viss inriktning guld, kryddor och allt man kan önska sig.

 • Museum

  Dubais historia

  Ett trivsamt och intressant museeum i den gamla delen av Dubai. En riktig kontrast mot den hypermoderna delen.

Resmål Förenade arabemiraten
Dubai, Park Hyatt
Dubai

Park Hyatt Dubai

En lugn golfoas vid Dubai Creek med ett lyxigt boende.

Park Hyatt Dubai
Dubai, Ocean View
Dubai

Ocean View

Hotellet har ett bra läge vid The Walk i det prestigefyllda området Jumeirah Beach Residence, 10 minuter till fots från Marina Walks promenad. Hotellet har gott om faciliteter som utomhuspool, gym, bastu

Ocean View

AbuDhabi, WestinGolfResort
Abu Dhabi

Westin Golf Resort

Med ett boende vid det femstjärniga Westin hotellet i direkt anslutning till Europa Tour banan Abu Dhabi Golf Club kan knappast förutsättningarna för en exceptionell golfresa vara bättre!

Westin Golf Resort
Park Hyatt Abu Dhabi
Abu Dhabi

Park Hyatt Abu Dhabi

Härligt boende vid världens vackraste stränder och granne med golfbanan!

Park Hyatt

Golf i Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten har varit med om en helt osannolik resa från ödsliga dynområden vid den Persiska vikens kust i slutet av 80 talet till den spännande golfdestination den är idag. 1988 togs de spadtagen för den första banan. Sand, passande gräs, massor av vatten, design av de allra bästa och världsberömda spelare som Nick Faldo, Ernie Els och Colin Montgomerie har varit receptet för att skapa Mellanösterns mest spektakulära banor.
Golfbanor i Förenade Arabemiraten
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta