Golf i Dubai

För en soldränkt golfresa med en av världens bästa stränder!

Efter drygt sex timmars resa befinner du dig i en helt ny värld – Förenade Arabemiraten bestående av 7 emirater. På några få år har destinationen etablerat sig som ett av de nya intressanta golfresemålen. Inte minst Race to Dubai har verkligen satt Förenade Arabemiraten på golfkartan.
Våra golfresor går till emiraten Dubai och Abu Dhabi som genomgått en explosionsartad utveckling de senaste årtiondena. Emiraten har förvandlats till supermoderna världsmetropoler med extrema byggnader, lyxig shopping, hänförande sevärdheter.


Upplev mer på din golfresa!

 • Rida kamel Kamelridning i öknen

  Det finns många bra turer för att göra något riktigt exotiskt som att rida på en kamel mitt bland sanddynorna.

 • shopping

  Shop til You drop! Dubai har helt enorma shopping center och det är en upplevelse att bara komma till en Shopping Mall och förundras över allt det överdådiga!

 • marknad Lokala Souker

  I den gamla delen av Dubai finns ett myller av små Souker. Kvarteren har viss inriktning guld, kryddor och allt man kan önska sig.

 • Museum Dubais historia

  Ett trivsamt och intressant museeum i den gamla delen av Dubai. En riktig kontrast mot den hypermoderna delen.

Resmål i Förenade Arabemiraten

Dubai, Ocean View

Ocean View

Hotellet har ett bra läge vid The Walk i det prestigefyllda området Jumeirah Beach Residence, 10 minuter till fots från Marina Walks promenad. Hotellet har gott om faciliteter som utomhuspool, gym, bastu
AbuDhabi, WestinGolfResort

Nyhet! Abu Dhabi, Westin Golf Resort

Med ett boende vid det femstjärniga Westin hotellet i direkt anslutning till Europa Tour banan Abu Dhabi Golf Club kan knappast förutsättningarna för en exceptionell golfresa vara bättre!
Abu Dhabi, Rotana Saadiat Beach

Nyhet! Abu Dhabi, Rotana Saadiat Beach

Splitternytt hotell vid en av världens vackraste stränder och granne med golfbanan!

Golf i Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten har varit med om en helt osannolik resa från ödsliga dynområden vid den Persiska vikens kust i slutet av 80 talet till den spännande golfdestination den är idag. 1988 togs de spadtagen för den första banan. Sand, passande gräs, massor av vatten, design av de allra bästa och världsberömda spelare som Nick Faldo, Ernie Els och Colin Montgomerie har varit receptet för att skapa Mellanösterns mest spektakulära banor.
Golfguide Förenade Arabemiraten
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta