Comwell Korsör

Golfpaket Comwell Korsör  
2 nätter i dubbelrum
frukost
2 x trerättersmiddag
2 greenfee
3 095
Samma paket som ovan i enkelrum 3 850

3 nätter i dubbelrum
frukost
3 x trerättersmiddag
3 greenfee
4 450
Samma paket som ovan i enkelrum 5 595

Tillval tillgång till Aqua Spa 215 kr per paket och person, då ingår även badrock, handdukar och slippers. Du kan välja att spela golf på Korsör GK, Trelleborg GK eller Sorö GK

 

  • Helsingör 148 km
    Köpenhamn 108 km
  • Comwell Korsör

Låt bilen vila vid Danmarks bästa golfhotell!

En timme från Köpenhamn kommer du fram till Comwell Korsör. Hotellet och den angränsande golfbanan är vackert beläget i ett stort lummigt området intill ett naturreservat.

Comwell Korsör


Comwell Korsör är beläget vid kuststaden Korsör ca 10 mil från Köpenhamn. Här erbjuds du ett bekvämt boende intill den fina Tårnborg Parken och granne med Korsörs GK. Du tar bagen och promenerar till golfklubben.

Rum


Hotellet har 135 välutrustade rum fördelade på 95 standard, 36 lux och 4 speciella sviter. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restauranger


Här äter man gott i restaurangen. Spännande inslag är ett speciellt Vinotek där man kan testa ett stort utbud av fina viner. Hotellet har bra och trevliga sällskapsutrymmen.

Spa & Wellness

Här finns en härlig Spa avdelning med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, sauna, och erbjuder ett brett sortiment av skönhetsbehandlingar.
Trelleborg

Trelleborg GK

Det är en mycket påkostad golfanläggning där man anar stora planer inför framtiden. Man har investerat i det bästa dräneringssystemet vilket möjliggör spel på sommargreener året om. En framtida mästerskapsbana med linkskaraktär som ligger i ett böljande landskap.
Korörs GK

Korsör GK

Banan ligger naturskönt i en kuperad terräng med skog och sjöar i utkanten av gamla Tårnborg Park i anslutning till Grand Park Hotel. Från ett antal hål har man en fin utsikt över Korsör och havet. Banan erbjuder ett varierat spel som efter ett par enkla inledningshål bjuder på en hel del utmaningar.

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND

Helsingör 148 km
Köpenhamn 108 km