Golfresa till Capital Coast


 • Paphos flygplats  19,6 km
  Lanarca flygplats 155 km
  Minthis Hill 14,5 km
  Aphrodite Hills 25,6 km
  Elea Golf Resort 13 km
  Capital coast

Solsäkert golfparadis!

Med en hänförande utsikt över det azurblå vattnet i Medelhavet bor du bekvämt i Capital Coasts fina lägenheter. Här njuter man av solsken året runt, långa sandstränder, steniga vikar och kristallklart varmt Medelhav.

Capital Coast

Capital Coast är belägen mellan den gamla hamnen i Paphos och de vackra sandstränderna i Coral Bay nära den historiska Tombs of the Kings. Det är 155 km till Larnacas flygplats resp 33 km till Pafos flygplats.

Lägenheter

Lägenheterna har rymliga sovrum, de flesta av har havsutsikt över den privata stranden. Det finns WiFi på hotellet. Hotellet är byggt 2008 och håller en mycket bra klass. Lägenheterna är bra utrustade och fungerar för självhushåll.

Restauranger

Hotellet erbjuder olika typer av pension från självhushåll till all inclusive. Här finns en a la carte restaurang, vid poolbaren kan man njuta av drinkar och snacks under solen. Flera kvällar i vecka anordnas live underhållning.

Spa & Wellness

Här finns ett modernt välutrustat Spa, stor elegant utomhus pool, hälsoklubb med en uppvärmd inomhuspool. På hälsoklubben finns en aerobics studio. Capital CoastHotellet har ett härligt läge intill stranden som bra utbud av vattensporter.
Golfpaket till Capital Coast Resort & Spa 1/4-31/5
16/9-30/11
1/6-31/8 1/9-15/9
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
4 greenfee, Minthis Hill
Transfer till och från Pafos flygplats och banan
9 050 8 395 7 895

7 nätter i dubbelrum
All Inclusive
4 greenfee, 4 x Minthis Hill
Transfer till och från Pafos flygplats och banan
10 550 9 895 9 295


Transfer t&r Larnaca flygplats 500 kr per person, om 4 eller fler så ingår även transfer t&r Lanarca
Flyg tillkommer

Minthis Hill

Banan ligger vackert belägen på historiska marker i kullarna i Tsada i utkanten av Pafos. Tidigare hette banan just Tsada Golf, efter en omfattande renovering bytte man namn på banan till Minthis Hills. Det är en vacker, omväxlande parkbana med enastående vyer från höjd av 550 meter över havet. De relativt smala fairways kantas av galma knotiga olivträd, vinrankor och mandelträd. Det finns ett träningsområde för med range, putting green och pitching område.

Aphrodite Hills

Banan har utsikt över den plats där Afrodite, kärlekens gudinna, sägs ha uppstått ur havet. Kan man slita sig från den vackra utsikten kan man njuta av ett golfspel på en varierande golfbana. Det är en mix av utmanande bunkrar, välskötta fairways och generösa greener. Banan har på två platåer som åtskiljs av en dramatisk ravin.

Elea Golf Resort

Det här är en utmanande mästerskapsbana designade av Nick Faldo. Banan är vackert belägen i en sluttningen mot söder med en fantastisk havsutsikt. Banan är omväxlande och har stora ondulerade greener, samtliga har byggts för att USGA riktlinjerna. På alla hål utom tre finns fint utformade och strategiskt placerade bunkrar.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta