Academy
plats:
Sesimbra Hotel & Spa, Lissabon
Datum:
17 - 24  mars 2019
Reslängd:
1 vecka
avreseort:
Köpenhamn, Stockholm
Inbjudan pdf:
klicka här

Golfskola Portugal, Sesimbra

Starta upp säsongen med en träningsvecka vid den vackra Azulkusten vid Lissabon och den pittoreska fiskeorten Sesimbra. Här bor du vid det fina Sesimbra Hotel & Spa som är mycket vackert placerat i direkt anslutning till stranden i den charmiga fiskebyn Sesimbra som gjord för att strosa runt i och upptäcka just sin favorit fiskerestaurang.

Golf & träningsfaciliteter

Här kan man njuta av bra golfförutsättningar! Quinta do Peru är vackert belägen i Costa Azul i Azeitaoregionen mellan slotten i Sesimbra och Setubal. Med Arribidabergen i bakgrunden erbjuder banan härliga golfupplevelser.
Här vid Quinta do Peru kommer vi att ha bra träningsförutsättningar. Med driving range, putting/chippinggreen och några övningsbunkrar kommer vi att kunna gå igenom alla aspekter av golfspelet.

Boende

Hotellet är mycket vackert placerat i direkt anslutning stranden i den charmiga fiske byn Sesimbra. Här bor man med en fantastisk vy över Atlanten. Perfekt strandläge vid ”California Beach” i Sesimbra! Hotellet har 92 rymliga, bekväma och modernt inredda rum. Alla rum har balkong och en fantastisk utsikt över havet. Du äter gott i hotellets restaurang som erbjuder det bästa av portugisiska köket, med alla smaker av havet. Det finns ett härligt poolområde där man har en fantastisk utsikt.Här finns ett härligt spa område med inomhus pool, turkiskt bad, bastu, tropiska duschar och ett välutrustat gym.

Området

Sesimbra, ligger i en mycket vacker region strax utanför Lissabon vid foten av Serra da Arrábida och det unika naturreservatet Parque da Arrabida som är ett paradis för naturälskare. Det är ett känt naturområde som erbjuder vackra vandringsleder, mycket vattensporter och dykning.