Academy
plats:
Marocko Palmeraie
Datum:
31 mars 7 april, 7 - 14 april
Antal platser:
32
Reslängd:
1 vecka
avreseort:
Köpenhamn, Stockholm

Golfskola Marocko Palmeraie

Starta upp säsongen med en träningsvecka i spännande Marocko med Halmstadstrion Uffe Pettersson Holms GK, Anders Israelsson Haverdals GK och Henrik Staff Halmstads GK. Vi tränar alla kategorier av spelare allt från nybörjare till proffs. Veckan består av 10 timmars träning uppdelat på 4 förmiddagar (8 personer per grupp) samt spel i 5 dagar. Vår golfskola kommer att fokusera på alla aspekter av ditt golfspel, en perfekt uppstart för den stundande golfsäsongen. Vi tar hand om träningen och är naturligtvis med som reseledare och tar hand om allt från luncher, tävlingar, transporter och aftergolf med mera.

Här finns bra golfförutsättningar! Palmeraie GC är en härlig 27 håls bana skapad av legendaren Robert Trent Sr. Banan är anlagd i en av Nordafrikas största oaser strax utanför Marrakech.
Här har vi att ha bra träningsförutsättningar. Med driving range, putting/chippinggreen och några övningsbunkrar kommer vi att kunna gå igenom alla aspekter av golfspelet.

Boende

Vi bor riktigt bra vid det 5* Palmeraie Resort strax utanför exotiska Marrakech och 20 minuter från flygplatsen. Resorten ligger vackert inbäddad av grönskande natur och omges av den fina golfbanan som blivit belönad som Afrikas bästa golfbana, och vunnit World Travel Awards i 5 år i rad (2006-2010) Hotellet har 325 rymliga, bekväma och modernt inredda rum. Palmeraie Palace Resorten erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och rekreation, sport och natur. Här finns ett härligt Spa. Hotellet är byggt kring det härliga poolområdet.