Academy
plats:
Marocko Palmeraie
Datum:
31 mars 7 april, 7 - 14 april
Antal platser:
32
Reslängd:
1 vecka
avreseort:
Köpenhamn, Stockholm

Golfskola Marocko Palmeraie

Starta upp säsongen med en träningsvecka i spännande Marocko. Vid kanten av Saharas öken skapade naturen en av Afrikas största oaser drygt tio mil in från Atlanten. Här, mitt i öknen, fanns sötvatten i marken och frodig växtlighet. Den enorma oasen fick namnet Palmeraie. Hit kom ökenkaravanerna och övernattade och gav kamelerna vatten. Vid den andra sidan av den breda floden bildades Marockos mest mytomspunna stad Marrakech.

Golf & träningsfaciliteter

Här finns bra golfförutsättningar! Palmeraie GC är en härlig 27 håls bana skapad av legendaren Robert Trent Sr. Banan är anlagd i en av Nordafrikas största oaser strax utanför Marrakech.
Här har vi att ha bra träningsförutsättningar. Med driving range, putting/chippinggreen och några övningsbunkrar kommer vi att kunna gå igenom alla aspekter av golfspelet.

Boende

Den 5 stjärniga Golf Resorten är är belägen några minuter till centrala Marrakech och 20 minuter från flygplatsen. Resorten ligger vackert inbäddad av grönskande natur och omges av den fina golfbanan som blivit belönad som Afrikas bästa golfbana, och vunnit World Travel Awards i 5 år i rad (2006-2010) Hotellet har 92 rymliga, bekväma och modernt inredda rum. Alla rum har balkong och en fantastisk utsikt över havet. Palmeraie Palace Resorten erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och rekreation, sport och natur. Här finns ett härligt Spa. Hotellet är byggt kring det härliga poolområdet..